Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Δήλωση Μαρκογιαννάκη για την χαμηλή βουλευτική αποζημίωση

Συνοπτικά η είδηση από http://cretablog.gr/politiki/item/29145-oyte-o-markogiannakis-den-ta-fernei-volta-me-ton-mistho-tou  Ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης αφού κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για λαϊκισμό, είπε ότι είναι αναγκασμένος να δίνει χρήματα σε πολίτες οι οποίοι του ζητούν, ενώ δήλωσε ότι ο μισθός των περίπου 5.500 ευρώ δεν του φθάνει για ολόκληρο το μήνα.

Αυτοί οι άνθρωποι δυστυχώς, πάσχουν από οξεία αναλγησία.

Ο θεσμικός τους ρόλος είναι να υπηρετούν τον λαό και όχι να τον καταδυναστεύουν κάτι που ούτε ο λαός δεν το είχε καταλάβει τόσα χρόνια και οι ίδιοι αποθρασύνθηκαν τελείως.
Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι χτίσανε καριέρες και περιουσίες μέσα από το "λειτούργημα" τους να έχουν το εμετικό θράσος αυτή την στιγμή να δηλώνουν στον λαό ότι για να δίνουν 20ευρα σαν ελεημοσύνη στους πολίτες που οι ίδιοι τους κατάντησαν έτσι, θα πρέπει να παίρνουν αυξημένη αποζημίωση.
Προφανώς ο "κύριος" Μαρκογιαννάκης και οι υπόλοιποι του σιναφιού του, ξεχνάνε ότι ο Ελληνικός λαός δεν είναι ζητιάνος όπως οι ίδιοι, οι οποίοι για αυτά τα 5500€ ξεπούλησαν τελείως την πατρίδα τους για να έχουν τις ακριβές πολυτελής 300 καρέκλες στην βουλή.
Προφανώς ο Κος Μαρκογιαννάκης δεν κατάλαβε το ατόπημα στο οποίο έπεσε δηλώνοντας σαν θρασίμι ότι με αυτόν τον τρόπο και δίνοντας 20ευρα, βρήκε έναν ποιο φτηνό και εύκολο τρόπο να κάνει ρουσφέτια, προσπαθώντας να εξαγοράσει πολύ φτηνά την ψήφο των ψηφοφόρων του.
Η θέση στο δημόσιο που παλαιότερα ζητούσαν κάποιοι μετετράπη σε ένα εισιτήριο με το καράβι στο κατάστρωμα για την Αθήνα.
Σε λίγο θα μοιράζει και πατατάκια.
Προφανώς ο Κος Μαρκογιαννάκης δεν έχει καταλάβει και το άλλο χειρότερο από τα προηγούμενα, ότι με αυτή του την δήλωση εμφανίζει τον εαυτό του ως ζητιάνο ψήφων ο οποίος προσπαθεί με ένα ελάχιστο αντίτιμο να εξαγοράσει τον σταυρό του.
Πλέον δεν έχει τίποτα άλλο να μας πει, δεν έχει κάτι να δείξει. Το μόνο του προσόν, η μόνη του προσφορά και η μόνη του δύναμη, είναι τα 20€ που σαν ζητιάνος τα ζητάει από τους Έλληνες για να τους τα ξαναδώσει.
Από την στιγμή που οι βουλευτές και οι υπουργοί, έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο ηθικής εξαθλίωσης ο Ελληνικός λαός γενναία ανθίσταται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: