Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Fwd: ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΥΡΙΑΝΟ: 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011




ΣΥΡΙΑΝΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ “ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ” ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Αποστρέφοντας το πρόσωπο τους από τους επισήμους και γυρίζοντας το αντίθετα προς το άγαλμα του Μιαούλη,
οι μαθητές της Σύρου έδωσαν τη δικιά τους απάντηση στους νεοταξίτες
.
 Τα νειάτα της Σύρου, έδωσαν ένα ηχηρό ράπισμα σ’ εκείνους που προσπαθούν να υποβαθμίσουν την Παιδεία και να μετατρέψουν τη χώρα σε απέραντο φτωχοκομείο, για να τη διαμελίσουν στη συνέχεια ανενόχλητοι! Οι γονείς των μαθητών ήταν παρόντες και συμπαραστάτες με χειροκροτήματα και επευφημίες!

Μετά το τέλος της παρέλασης, παρέλασαν με μαύρα ρούχα και φιμωμένα στόματα οι μαθητές των δύο λυκείων που συγχωνεύονται.
Ακολούθησε διαμαρτυρία στα σκαλιά του Δημαρχείου και πορεία, πάντα κάτω από το χειροκρότημα του κόσμου.











































Εάν κάποιος από τους παραλήπτες δεν επιθυμεί να λαμβάνει νέα και πληροφορίες από το Πατριωτικό Μέτωπο, ας στείλει ενα απαντητικό E-Mail ζητώντας να διαγραφεί από τη λίστα αλληλογραφίας και θα το κάνομε αμέσως.

Εάν αντίθετα πιστεύετε ότι το μήνυμα είναι αξιόλογο, παρακαλούμε να το προωθήσετε στους φίλους , συγγενείς και γνωστούς σας πατριώτες που ενδιαφέρονται για τα κοινά. Σας Ευχαριστούμε


If a recipient does not wish to receive any further E-Mails from the Patriotic Front of Greece please reply to us asking to unsubscribe.

If on the other hand you consider our struggle worthwhile and our message relevant please forward it to your friends and fellow patriots

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: