Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ξεκινά η μεταβίβαση του ελέγχου της ασφάλειας του Αφγανιστάν




SKAI.gr: Ξεκινά η μεταβίβαση του ελέγχου της ασφάλειας του Αφγανιστάν

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Ξεκινά η μεταβίβαση του ελέγχου της ασφάλειας του Αφγανιστάν

Posted: 22 Mar 2011 01:21 AM PDT

Image Ο αφγανός πρόεδρος Χαμίντ Καρζάι δήλωσε την Τρίτη ότι επτά περιοχές, μεταξύ των οποίων και μία πόλη-κλειδί σε ένα προπύργιο των ταλιμπάν στο Νότο, θα είναι από τις πρώτες που θα περάσουν από τον έλεγχο των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στον έλεγχο των αφγανικών τον Ιούλιο.


Καμίνης: Σκλαβοπάζαρο οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου

Posted: 22 Mar 2011 12:51 AM PDT

Image Σε κατάληψη του δημαρχείου του δήμου Αθηναίων προχώρησαν οι συμβασιούχοι δημοτικοί υπάλληλοι. Ο Γ. Καμίνης χαρακτήρισε σκλαβοπάζαρο το εργασιακό καθεστώς με τα μπλοκάκια και δεσμεύτηκε να πιέσει για να αυξηθεί η μοριοδότησή των συμβασιούχων που μένουν εκτός.


Ο τύπος σήμερα

Posted: 22 Mar 2011 12:03 AM PDT

Image Οι ρυθμίσεις που συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας σχετικά με την εξαγορά πλασματικών ετών και οι αυστηρότερες προϋποθέσεις για την καταβολή του ΕΚΑΣ, η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, η συμφωνία για το μόνιμο μηχανισμό στο Eurogroup και η διαφωνία των κομμάτων για την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στη Λιβύη.


Τρεις μετανάστες αγνοούνται ανοιχτά των Παξών

Posted: 21 Mar 2011 11:39 PM PDT

Image Έρευνες διεξάγονται στη θαλάσσια περιοχή των Παξών για τον εντοπισμό τριών παράνομων μεταναστών που αγνοούνται από τη Δευτέρα το βράδυ. Οι αγνοούμενοι έπεσαν στη θάλασσα, κατά την προσπάθεια μετεπιβίβασης τους από το ξύλινο σκάφος που τους μετέφερε μαζί με άλλους 113 ομοεθνείς τους, σε παραπλέον φορτηγό πλοίο, καθώς το δικό τους έμπαζε νερά.


Ν. Χιωτάκης: Περισσότερη αστυνόμευση στον ΧΥΤΑ Φυλής

Posted: 22 Mar 2011 12:33 AM PDT

Image Κλειστός από το Σάββατο παραμένει ο ΧΥΤΑ Φυλής, μετά το θάνατο ενός ρακοσυλλέκτη και τα επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και αθίγγανων. Ο πρόεδρος του ΕΣΔΚΝΑ Νίκος Χιωτάκης ζήτησε την αστυνόμευση της περιοχή, ώστε να μην μπαίνουν στη χωματερή άνθρωποι που απειλούν τις ζωές των εργαζομένων, αλλά και τις δικές τους.


Επαναλαμβάνονται οι εργασίες στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα

Posted: 21 Mar 2011 10:34 PM PDT

Image Η Εταιρεία Ηλεκτρικής Ενέργειας Τόκιο, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι επαναλαμβάνει τις εργασίες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, στους αντιδραστήρες 1,2,3 και 4, στο κατεστραμμένο πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, στην επαρχία Νταιίτσι, αφού επιβεβαίωσε ότι ο καπνός που αναδυόταν νωρίτερα από τις εγκαταστάσεις και οδήγησε στην προσωρινή παύση των εργασιών και στην απομάκρυνση του συνεργείου των εργατών, δεν ήταν παρά ατμός, που συνεχίζει την εκτόνωσή του εδώ και ημέρες.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: