Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Fwd: SKAI.gr: «Τhe Way Back» από τον Πίτερ Γούιαρ



----------

SKAI.gr: «Τhe Way Back» από τον Πίτερ Γούιαρ

Link to ΣΚΑΪ - Πολιτισμός

«Τhe Way Back» από τον Πίτερ Γούιαρ

Posted: 25 Feb 2011 12:11 PM PST

Image Πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη στους κινηματογράφους η ταινία του αυστραλού σκηνοθέτη Πίτερ Γουίαρ «The Way Back». Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Εντ Χάρις, Κόλιν Φάρελ, Τζιμ Στέρτζες και Σαοϊρς Ρόναν.


«Έφυγε» ο καταξιωμένος εικαστικός Νίκος Αλεξίου

Posted: 25 Feb 2011 08:29 AM PST

Image Ένας από τους πλέον ταλαντούχους εικαστικούς και σκηνογράφους έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή νικημένος από την επάρατη νόσο. Ήταν μόλις 51 ετών.


Σε διαθεσιμότητα από τον οίκο Dior ο Τζον Γκαλιάνο

Posted: 25 Feb 2011 08:08 AM PST

Image Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής Τζον Γκαλιάνο από τον οίκο μόδας Christian Dior. Επιτέθηκε σε ένα ζευγάρι στο Παρίσι.


Επιστολή Γερουλάνου για θεατρικές επιχορηγήσεις

Posted: 25 Feb 2011 06:50 AM PST

Image Να λάβουν μέρος στην δημόσια διαβούλευση για τις θεατρικές επιχορηγήσεις ζήτησε με επιστολή του προς τους ανθρώπους του θεάτρου, ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.


O πολύς Andrew Weatherall απόψε στην Αθήνα

Posted: 25 Feb 2011 02:37 AM PST

Image Απόψε, Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, επισκέπτονται την Αθήνα δυο από τους πιο περιζήτητους μουσικούς παραγωγούς και DJs της παγκόσμιας χορευτικής σκηνής. Ο πρώτος είναι ο Andrew Weatherall, ένας από τους μεγαλύτερους DJs στη Μεγάλη Βρετανία, πρωτεργάτης της ένδοξης μουσικής σκηνής του Manchester και παραγωγός - remixer συγκροτημάτων όπως οι Happy Mondays, New Order, James, Primal Scream και, πιο πρόσφατα, στην τελευταία δουλειά των Fuck Buttons. Ο δεύτερος είναι ο Ivan Smagghe, φίλος στη μουσική αλλά και στη ζωή με τον Andrew Weatherall, είναι από τους πλέον περιζήτητους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και μεγαλύτερους συλλέκτες βινυλίου αυτή τη στιγμή στη Γαλλία.


«H Life, το Style και οι εφτά Νάνοι» στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα

Posted: 25 Feb 2011 12:22 AM PST

Image Η Σοφία Μουτίδου έρχεται να πλουτίσει τον αριθμό εφτά με το νέο διαδραστικό της έργο που παρουσιάζεται από 8 Μαρτίου στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα.  Εφτά μονόλογοι πάνω σε εφτά μύθους του σύγχρονου LifeStyle παρουσιάζονται από τη Σοφία Μουτίδου και τον Νίκο Καρδώνη. Η σκηνοθεσία είναι του Μιχάλη Ρέππα. Στο πιάνο ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης.


Γερουλάνος: Στο ΕΣΠΑ το νέο αρχαιολογικό μουσείο Χανίων

Posted: 24 Feb 2011 01:02 PM PST

Image Την ένταξη του έργου ανέγερσης του νέου αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων στο ΕΣΠΑ με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε κατά την διάρκεια σύσκεψης στο δημαρχείο Χανίων ο υπουργός Πολιτισμού.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Πολιτισμός
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: