Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ?

περί του νοήματος
Η λύση έχει ειπωθεί από τον Κ. Παπανδρέου πριν τις εκλογές δηλαδή μείωση των φόρων πάγωμα των αυξήσεων στις τιμές , κίνητρα για ανάπτυξη , ώστε ο κόσμος να διαθέτει χρήμα το οποίο θα διακινείτε στην αγορά ωφελώντας όλους .
Όμως στην πράξη έκανε τελείως αντίθετες κίνησης και τα μόνα χρήματα που δόθηκαν ως βοήθεια τον τελευταίο καιρό ήταν στις τράπεζες και όχι στην αγορά .
Δεν περιμένω από κανένα πολιτικό να δώσει λύση και αυτό γιατί οι κυβερνώντες δεν σέβονται τον λαό και δεν τον σέβονται διότι ο λαός , ο κόσμος , εμείς δηλαδή έχουμε σοβαρό έλλειμμα πολιτικής , κοινωνικής , πολιτιστικής και δημοκρατικής παιδείας .
Έτσι είμαστε εύκολα ελεγχόμενα πρόβατα στο ποιμνιοστάσιο του εκάστοτε ηγέτη , για να βοηθήσουμε λοιπόν τους εαυτούς μας πρώτα από όλα θα πρέπει να αναπτύξουμε τα κριτήρια εκείνα που θα δώσουν σε εμάς την ικανότητα της σωστής κρίσης και έπειτα θα μπορέσουμε να απαιτήσουμε τα κεκτημένα δικαιώματα μας
Αν αυτό φαίνεται σε πολλούς ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα είναι φυσικό γιατί έχουμε μάθει να σκεπτόμαστε το τώρα και το τώρα δεν χρειάζεται πολλές αναλύσεις , όμως εάν αναλογισθούμε ότι η ανοχή μας δημιουργεί τις υπάρχουσες συνθήκες τότε ενωμένοι οργανωμένοι και σαφώς ποιο ενημερωμένοι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τις ελευθερίες που σιγά σιγά αρχίζουν να μας περιορίζουν
Γ.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: