Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Σκύλος φοβάται τη... Τζούλια Ρόμπερτς (Video)




SKAI.gr: Σκύλος φοβάται τη... Τζούλια Ρόμπερτς (Video)

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Σκύλος φοβάται τη... Τζούλια Ρόμπερτς (Video)

Posted: 11 Oct 2011 01:06 AM PDT

Image Χιλιάδες «κλικ» έχει κάνει σε ιστοχώρους που προβάλλουν βίντεο (όπως το youtube) ένα πανέμορφο χάσκι, που το βάζεισ τα πόδια κάθε φορά που βλέπει φωτογραφία της ηθοποιού Τζούλια Ρόμπερτς.


Ενδεχόμενη αγορά ισπανικών ομολόγων από Ρωσία

Posted: 11 Oct 2011 12:43 AM PDT

Image Το ενδεχόμενο «πιθανών εξαγορών ομολόγων της τέταρτης μεγαλύτερης οικονομίας της ευρωζώνης» περιλήφθηκε στη συζήτηση που είχαν κατά τη συνάντησή τους ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών κ. Sergei Lavrov, ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Alexei Kudrin και η ισπανίδα υπουργός Οικονομικών Elena.


Άνοιξαν και οι παράνομες χωματερές στην Πελοπόννησο

Posted: 11 Oct 2011 12:06 AM PDT

Image Κάτοικοι καταγγέλουν ότι επαναλειτουργούν αρκετές παράνομες χωματερές στην Πελοπόννησο για την μεταφορά των σκουπιδιών, ενώ την ίδια ώρα γέμισε και ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο Σχιστό.


Σλοβακία: Σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία για τη διεύρυνση του EFSF

Posted: 11 Oct 2011 12:03 AM PDT

Image Κρίσιμη ψηφοφορία σήμερα στην Σλοβακία για τη διεύρυνση των αρμοδιοτήτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF). Είναι η μοναδική χώρα που δεν έχει ακόμη επικυρώσει τις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου.


«Όχι» ΓΣΕΕ στη μείωση των κατώτατων μισθών

Posted: 10 Oct 2011 11:32 PM PDT

Image Η ΓΣΕΕ, αλλά και οι κοινωνικοί εταίροι δε δέχονται μειώσεις μισθών, τόνισε στην Πρώτη Γραμμή ο ΓΓ της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης. Λάθος χαρακτήρισε τις επιχειρησιακές συμβάσεις ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της ΕΣΕΕ, τονίζοντας ότι το πάγωμα των μισθών έχει παγώσει και την αγορά.


Επάνοδος της χολέρας στην Αϊτή

Posted: 10 Oct 2011 10:39 PM PDT

Image Από επιδημία χολέρας πλήττεται η νότια Αϊτή όπου τις τελευταίες μέρες έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 20 άνθρωποι σύμφωνα με πληροφορίες. Η χολέρα μαστίζει τη Αϊτή για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών το τελευταίο 48ωρο που καθιστά δύσκολη την προσέγγιση σε διάφορες περιοχές, τα θύματα της χολέρας δεν έχουν πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη.


Σήμερα η νέα δημοπρασία εντόκων γραμματίων

Posted: 10 Oct 2011 07:54 PM PDT

Image Ένα δισ. ευρώ επιδιώκει να αντλήσει το Δημόσιο στη σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων, διάρκειας 26 εβδομάδων.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: