Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Σήμερα τα ζώα (δεν) γιορτάζουν.





SKAI.gr: Σήμερα τα ζώα (δεν) γιορτάζουν.

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Σήμερα τα ζώα (δεν) γιορτάζουν.

Posted: 04 Oct 2011 12:14 AM PDT

Image Παγκόσμια ημέρα για την προστασία των ζώων η σημερινή και ευκαιρία για να διαπιστώσουμε τι κάνει η ανθρωπότητα σε αυτά τα πλάσματα του πλανήτη.


Απεργούν την Τετάρτη ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Posted: 03 Oct 2011 10:21 PM PDT

Image Προβλήματα αναμένονται την Τετάρτη στις μετακινήσεις εξαιτίας της απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Η κεντρική συγκέντρωση προγραμματίζεται για τις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ στις 10:30 το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στην Ομόνοια. Η επόμενη κινητοποίηση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ είναι η γενική πανεργατική απεργία που προγραμματίζεται για τις 19 του μήνα.


Εγνατία: Στα δύο ευρώ το αντίτιμο σε τέσσερις σταθμούς διοδίων

Posted: 03 Oct 2011 09:58 PM PDT

Image Στα δύο ευρώ ορίστηκε το αντίτιμο των διοδίων σε τέσσερις σταθμούς στην Εγνατία Οδό, στους νομούς Ροδόπης, Τρικάλων, Ιωαννίνων και Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε τη δημιουργία 13 σταθμών έως τον Απρίλιο του 2010.


Κατάληψη ΑΔΕΔΥ στα υπουργεία – Φοιτητές στο Παιδείας

Posted: 03 Oct 2011 08:38 PM PDT

Image Κατάληψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στο πρώην Εμπορίου στην Κάνιγγος, στο υπουργείο Πολιτισμού και στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί η ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της για την εργασιακή εφεδρεία. Ομάδα περίπου 30 φοιτητών κατέλαβε το πρωί το υπουργείο Παιδείας.


Aegean: Τροποποιήσεις και ματαιώσεις πτήσεων

Posted: 03 Oct 2011 08:26 PM PDT

Image Σε ματαίωση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων για την προσεχή Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου και σε τροποποίηση του προγράμματος πτήσεων της Τρίτης αναγκάστηκε να προχωρήσει η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, λόγω της 24ωρης απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ.


Εγγυήσεις ζητά ο Βαρδινογιάννης, στην Αθήνα ο Σουλτάν Αλ Σαούντ

Posted: 03 Oct 2011 01:28 PM PDT

Image Την ώρα που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ζητά περισσότερες εγγυήσεις από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας, προανήγγειλε την άφιξη του υποψήφιου επενδυτή στην Ελλάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.


Ο Σαμαράς έχει κέφια!

Posted: 03 Oct 2011 01:25 PM PDT

Image Ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να μην είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην σημερινή, πρώτη, προπόνηση της Εθνικής ενόψει το παιχνίδι με την Κροατία, ωστόσο βρήκε τους λόγους για να είναι αισιόδοξος.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: