Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Μετά: Μία παράσταση για την καταστροφή του κόσμου




SKAI.gr: Μετά: Μία παράσταση για την καταστροφή του κόσμου

Link to ΣΚΑΪ - Πολιτισμός

Μετά: Μία παράσταση για την καταστροφή του κόσμου

Posted: 03 Oct 2011 10:35 AM PDT

Image Την έννοια της καταστροφής και της μετά αυτής εποχής, εξερευνά η νέα δουλειά της ομάδας ODC, "Mετά" σε σκηνοθεσία της Έλλης Παπακωνσταντίνου, μέσα από μια sight specific παράσταση που ετοιμάστηκε ειδικά και παρουσιάζεται σε έναν μοναδικό χώρο της Αθήνας στο Βοτανικό, σε ένα βυρσοδεψείο (το μεγαλύτερο των Βαλκανίων του 19ουαιώνα).


Βραδιά βιβλίου την Πέμπτη 6/10/2011

Posted: 03 Oct 2011 09:46 AM PDT

Image Τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα, στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, στο Νοσοκομείο Παίδων και στο Γηροκομείο Αθηνών.


Φασιανός και Ψυχοπαίδης στο Βερολίνο

Posted: 03 Oct 2011 06:34 AM PDT

Image Στη γερμανική πρωτεύουσα εγκαινιάστηκαν αυτές τις μέρες ατομικές εκθέσεις του Αλέκου Φασιανού και του Γιάννη Ψυχοπαίδη. Ο πρώτος σε γκαλερί του Ανατολικού και ο δεύτερος σε γκαλερί του Δυτικού Βερολίνου.


Νέα σπάνια ευρήματα στο Ιερό της Βραυρωνίας Αρτέμιδος

Posted: 03 Oct 2011 03:48 AM PDT

Image Αποσπασματικά ειδώλια των αρχαϊκών χρόνων και αγγεία ανατολίζοντος ρυθμού, δύο ακέραια χάλκινα κάτοπτρα, ληκύθια, τμήματα πυξίδων και άλλων αγγείων του 5ου αι. π.Χ., ήρθαν στο φως στο πλαίσιο του έργου «Διαμόρφωση του αρχαιολογικού χώρου και συντήρηση της στοάς του ιερού της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα».


National Theatre Live: The Kitchen (Η Κουζίνα)

Posted: 03 Oct 2011 12:50 AM PDT

Image «Η Κουζίνα» είναι η δεύτερη ζωντανή αναμετάδοση για εφέτος, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με το National Theatre Live, με την υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Βρετανικού Συμβουλίου. Σε ζωντανή αναμετάδοση στο Μ.Μ.Α. Αθηνών στις 6/10.





You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Πολιτισμός
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: