Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Σαράντα χρόνια θέατρο ΣΤΟΑ




SKAI.gr: Σαράντα χρόνια θέατρο ΣΤΟΑ

Link to ΣΚΑΪ - Πολιτισμός

Σαράντα χρόνια θέατρο ΣΤΟΑ

Posted: 15 Oct 2011 06:50 AM PDT

Image Τον Δεκέμβρη του 2011 ολοκληρώνονται οι εορτασμοί για τα 40 χρόνια του Θεάτρου Στοάς. Το θέατρο παρουσιάζει φέτος τον χειμώνα τη “Φ Α Υ Σ Τ Α” του Μποστ, παράσταση που υπήρξε από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θεάτρου και έθεσε τη βάση της πολυετούς και επιτυχημένης συνεργασίας των συντελεστών του. Η θεατρική παράσταση παίζεται από τις 13 Οκτωβρίου.


Ο σύγχρονος ελληνικός κινηματογράφος στο Λονδίνο

Posted: 15 Oct 2011 03:45 AM PDT

Image Το 4ο ετήσιο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Λονδίνο (LGFF) ανοίγει τις πύλες του τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στο γνωστό χώρο των Westbourne Studios, δίπλα στο Portobello Road. Ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους της τελευταίας πενταετίας, ντοκιμαντέρ, πειραματικά φιλμ, animation, video art και σενάρια διαγωνίζονται για τα βραβεία ενός φεστιβάλ που έχει πλέον γίνει θεσμός, με πιστούς σινεφίλ οπαδούς.


Ο Παπουτσωμένος γάτος στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Posted: 15 Oct 2011 01:32 AM PDT

Image Ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του θεάτρου με μεγάλη εμπειρία στο παιδικό θέατρο, αλλά και στην όπερα, ο Θωμάς Μοσχόπουλος, κλήθηκε από την Εθνική Λυρική Σκηνή, για να σκηνοθετήσει την υπέροχη παιδική όπερα του Τσέζαρ Κουί, στο Θέατρο Ολύμπια, Ακαδημίας 59 - 61.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Πολιτισμός
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: