Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΙΔΡΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πρώτο Θέμα , οι μειονοτικοί κάτοικοι της δυτικής Θράκης , με την βοήθεια Αμερικάνων διπλωματών ετοιμάζονται επισήμως πλέον να καταθέσουν αίτημα για την δημιουργία κρατιδίου στην περιοχή με το όνομα [ Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης ] .

Αναφέρετε ότι εδώ και λίγο καιρό , ομάδες μουσουλμάνων κυκλοφορούν φορώντας μπλούζες οι οποίες επάνω τους φέρουν την σημαία της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης . Η σημαία αυτή πιθανός είναι η σημαία του επίδοξου κρατιδίου .

Άξιο λόγου είναι και το ότι στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές σε τρεις δήμους της ορεινής Θράκης εξελέγησαν μουσουλμάνοι δήμαρχοι .

Σύμφωνα με την εφημερίδα είδη υφίσταται μία άτυπη κυβέρνηση στην περιοχή η οποία έχει ορκιστεί στον Εχίνο της Ξάνθης .

Μέλοι της φέρονται όλοι οι πρώην και οι νυν μουσουλμάνοι βουλευτές οι οποίοι ανήκουν σε όλα τα πολιτικά κόμματα .

Πιθανός δεν είναι καθόλου τυχαία η εμφάνιση της περιοχής στο google earth με την ονομασία Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης .

Δυστυχώς το θέμα δεν ξενίζει καθόλου έναν προσεκτικό παρατηρητή των θεμάτων αυτών διότι γνωρίζει ότι χρόνια τώρα υπάρχει μια συντεταγμένη πολιτική από αμφότερες τις δύο πλευρές [ Τουρκική και Ελληνική ] ούτως ώστε η πολύπαθη περιοχή αυτή να φύγει από τον θεσμικό έλεγχο της Ελλάδας και να περάσει στα χέρια της Τουρκίας .

Η εποχή που ζούμε είναι η πλέον κατάλληλη για κάτι τέτοιο διότι οι Έλληνες πολίτες αυτή την στιγμή έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην οικονομία και το βαρύ και πρόστυχο ξεπούλημα το οποίο επίκειται αφήνοντας εκτός τα [ άλλα ] εθνικά θέματα τα οποία δεν άπτονται των άμεσων ενδιαφερόντων τους με αποτέλεσμα η περιοχή της δυτικής Θράκης να αφήνετε στις διαθέσεις των όποιων [ και είναι γνωστοί αυτοί ] την επιβουλεύονται .

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η υποψήφια του ανεξάρτητου μειονοτικού συνδυασμού των προηγούμενων τοπικών εκλογών κυρία Σιμπέλ Μουσταφάογλου έκανε λόγο για διαχωρισμό Ελληνικών και Τουρκικών χωριών στην περιοχή .

Γ.Ζ.


περι του νοηματος Share src="http://static.addtoany.com/buttons/share_save_171_16.png" width=171 height=16>




Δεν υπάρχουν σχόλια: