Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Γ. Γραμματίδης: Η ανάπτυξη θέλει συντονισμό





SKAI.gr: Γ. Γραμματίδης: Η ανάπτυξη θέλει συντονισμό

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Γ. Γραμματίδης: Η ανάπτυξη θέλει συντονισμό

Posted: 19 Feb 2011 12:19 AM PST

Image Όλα τα υπουργεία πρέπει να συντονιστούν μεταξύ τους ώστε να συμβάλλουν στην ανάπτυξη, ζήτησε μέσω του ΣΚΑΙ 100,3 ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Γιάννος Γραμματίδης και σημείωσε ότι τα κλειστά επαγγέλματα πρέπει να ανοίξουν.


Αίγυπτος: Ο στρατός απαγόρευσε τις απεργίες

Posted: 18 Feb 2011 11:58 PM PST

Image Δεν επιτρέπονται πλέον οι απεργίες ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις της Αιγύπτου, προειδοποιώντας ότι όσοι παραλύουν την παραγωγή στη χώρα θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες. Πυρκαγιά ξέσπασε σε πυκνοκατοικημένη συνοικία του Καΐρου που φέρει το όνομα της Σούζαν Μουμπάρακ, συζύγου του πρώην προέδρου.


Σύλληψη 64χρονου για παιδική πορνογραφία

Posted: 18 Feb 2011 11:41 PM PST

Image Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται 64χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Στο σπίτι του στην περιοχή του Τρίλοφου Θεσσαλονίκης, βρέθηκε και κατασχέθηκε σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή που περιείχε μεγάλο αριθμό αρχείων με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.


Στην τελική ευθεία το πόρισμα για το ενιαίο μισθολόγιο

Posted: 18 Feb 2011 11:12 AM PST

Image Το πόρισμα για το ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο, θα υποβληθεί στους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών εντός των επόμενων ημερών, και θα περιγράφει τις μισθολογικές διαφορές που υπάρχουν.


Ειδικό ταμείο ανεργίας για ελεύθερους επαγγελματίες

Posted: 18 Feb 2011 09:37 AM PST

Image Απαντώντας σε επερώτηση βουλευτή της ΝΔ για τους απολυμένους συμβασιούχους, ο κ. Γιώργος Κουτρουμάνης ανέφερε ότι υλοποιείται πρόγραμμα για την ασφαλιστική κάλυψη των επαγγελματιών που διακόπτουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα, έως και δύο χρόνια μετά τη διακοπή.


Στην 3η χειρότερη θέση σε θέματα περιβάλλοντος η Ελλάδα...

Posted: 18 Feb 2011 09:08 AM PST

Image Την τρίτη χειρότερη θέση μεταξύ των 27 κρατών μελών της ΕΕ, καταλαμβάνει η Ελλάδα στα θέματα που αφορούν τη διαχείριση του περιβάλλοντος.


Νέα ερώτηση Μπακογιάννη για τα δάνεια της ΔΕΗ

Posted: 18 Feb 2011 08:32 AM PST

Image Νέα ερώτηση στην υπουργό Περιβάλλοντος για τις χρηματοδοτήσεις και τα δάνεια που έχουν δοθεί τα τελευταία χρόνια από την ΔΕΗ στην ΓΕΝΟΠ κατέθεσε στην Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη. Η αντίδραση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: