Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα χρέη θέλουν στον ALTER



SKAI.gr: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα χρέη θέλουν στον ALTER

Link to ΣΚΑΪ - Πολιτισμός

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα χρέη θέλουν στον ALTER

Posted: 17 Feb 2011 12:08 PM PST

Image Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στελέχη του ΑLTER απευθύνουν έκκληση προς το ΥΠΟΙΚ ώστε να προωθήσει ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα χρέη του προς το δημόσιο.


Αποκατάσταση ιστορικών κτιρίων στην Άρτα

Posted: 17 Feb 2011 09:33 AM PST

Image Εγκρίθηκε η ένταξη τριών σημαντικών μνημείων της Αρτας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου 2007- 2013» στην προσπάθεια ανάδειξης της πολιτιστικής ταυτότητας και φυσιογνωμίας της Ηπείρου, με απώτερο στόχο να αυξηθεί η επισκεψιμότητα σε χώρους με ιστορική αξία.


Το Σάββατο οι νέοι Radiohead

Posted: 17 Feb 2011 10:16 AM PST

Image To βρετανικό συγκρότημα ανακοίνωσε την Δευτέρα την κυκλοφορία του όγδοου άλμπουμ τους, King Of The Limbs, το οποίο θα μπορούν να το κατεβάσουν οι φαν τους το Σάββατο (19/2) σε ψηφιακή μορφή.


Μόνιμη έκθεση αφιερωμένη στον Ρήγα Φεραίο στο Βελιγράδι

Posted: 17 Feb 2011 09:04 AM PST

Image Αφιερωμένη στην προσωπικότητα, την εποχή, το έργο και την επιρροή του Ρήγα Φεραίου θα είναι η μόνιμη έκθεση στον Πύργο Νέμποϊσα στο Βελιγράδι, που αναμένεται να εγκαινιαστεί μέχρι την Ανοιξη. Παράλληλα θα αποδοθεί προς χρήση και ο ιστορικός Πύργος στο Βελιγράδι όπου μαρτύρησαν ο Ρήγας Φεραίος και οι σύντροφοί του, ένα σημαντικό έργο που αφορά στην αποκατάσταση και επαναχρησιμοποίηση του κτιρίου.


«Θύμα» της κρίσης και της αδιαφορίας το Αμφι-θέατρο

Posted: 17 Feb 2011 06:08 AM PST

Image Τέλος εποχής για το Αμφι-θέατρο ύστερα από 36 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και συνεισφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Η επιστολή του Σπ. Ευαγγελάτου με την οποία ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας του Αμφι-θεάτρου και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση.


Πουλήθηκε αυτοπροσωπογραφία του Άντι Ουόρχολ

Posted: 17 Feb 2011 02:02 AM PST

Image Αυτοπροσωπογραφία του Άντι Ουόρχολ, πρωτοπόρου του κινήματος της ποπ αρτ, πωλήθηκε σε δημοπρασία στο Λονδίνο προς 10,8 εκατομμύρια λίρες στερλίνες (12,8 εκατομμύρια ευρώ), ποσό διπλάσιο από τις εκτιμήσεις, όπως ανακοίνωσε ο οίκος Κρίστις.


«Η τριλογία του παραθερισμού» στο Εθνικό Θέατρο

Posted: 17 Feb 2011 12:11 AM PST

Image Ο Νίκος Μαστοράκης επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο και παρουσιάζει τη δική του εκδοχή πάνω στις τρεις κωμωδίες του βενετού κωμωδιογράφου – που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο - με ένα σπουδαίο επιτελείο συνεργατών.


Η παράσταση «Αμαντέους» στο θέατρο Βρετάνια

Posted: 16 Feb 2011 11:57 PM PST

Image Δυο ιστορικές προσωπικότητες αναβιώνουν μέσα από μια σύγχρονη ματιά στην θεατρική παράσταση «Αμαντέους», που βασισμένη στο έργο του Πίτερ Σάφερ ανεβαίνει στο θέατρο «Βρετάνια».


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Πολιτισμός
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: