Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΗΓΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΊΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΗΓΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΊΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
 
Το συμβούλιο αρχηγών κατέληξε σε φιάσκο διότι η κοινή γραμμή που έπρεπε να πάρουν τα κώμματα δεν πάρθηκε ποτέ .
 
Όμως δεν είναι μόνο τα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν συναινούν σε μία κοινή γραμμή αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία αντιτίθενται στα σχέδια της Ε.Ε. και όλων των υπολοίπων φίλων μας διότι αντιλαμβάνονται ότι τα μέτρα που πρέπει να παρθούν είναι καταστροφικά για τον λαό .
 
Από την άλλη μεριά ενώ η κυβέρνηση δηλώνει ότι η 5η δόση του δανείου δεν κινδυνεύει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επίτροπος της Ε.Ε. Κα Δαμανάκη αδειάζει κυριολεκτικά την κυβέρνηση λέγοντας ότι συζητάτε πλέον ανοικτά στους κόλπους της Ε.Ε η επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή με ότι αυτό συνεπάγεται .
 
Όλη αυτή η ασυνεννοησία και οι διαφωνίες που προκύπτουν παράλληλα με τις ασφυκτικές πιέσεις που δεχόμαστε από το εξωτερικό στην ουσία σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό και να τον πείσουν να δεχθεί τα νέα μέτρα καθώς και τις παραχωρήσεις που σε λίγο καιρό η χώρα θα κάνει ως απολύτως αναγκαίες όμως καλό θα ήταν να σκεφθεί κανείς ότι με νέα δάνεια τα οποία πρέπει να αποπληρωθούν μαζί με τους τόκους τους συν το υποτιθέμενο τεράστιο χρέος της χώρας και με μηδενικούς ρυθμούς ανάπτυξης το μόνο που θα γίνει ακολουθώντας αυτ΄ξη την ατραπό θα είναι να καθυστερήσουμε ίσως την πτώχευση αλλά παράλληλα να διογκώσουμε το χρέος ούτως ώστε εάν τώρα έχουμε μία ελάχιστη αντοχή σε μια ενδεχόμενη πτώχευση σε λίγο καιρό κατακερματισμένοι και εξαθλιωμένοι δεν θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε σε καμία οικονομική επίθεση η διεκδίκηση ζωτικού Ελληνικού χώρου  με αποτέλεσμα για να σωθούμε από αυτή την στημένη κατάσταση θα αναγκαστούμε να δώσουμε ότι μας ζητήσουν .
 
Ίσως ήρθε ο καιρός που θα πρέπει να αντιδράσουμε συνειδητά και δραστικά αρνούμενοι τους εκβιασμούς που επιβάλλονται από την πολιτική και οικονομική εξουσία κάτι που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας διότι κανένα μα κανένα Ελληνικό κόμμα δεν σκέφτεται το καλό του λαού αλλά όλα συνεργαζόμενα εκτελούν ένα προαποφασισμένο σχέδιο τουλάχιστον έτσι φαίνεται .
 
Γ.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: