Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ρεν: Απέκλεισε «κούρεμα» του ελληνικού χρέους




SKAI.gr: Ρεν: Απέκλεισε «κούρεμα» του ελληνικού χρέους

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Ρεν: Απέκλεισε «κούρεμα» του ελληνικού χρέους

Posted: 25 May 2011 12:50 AM PDT

Image Απέκλεισε ο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους ο αρμόδιος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις της ΕΕ επίτροπος Ολι Ρεν, μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα Les Echos. Πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να γίνει επιμήκυνση σε εθελούσια βάση.


Βραζιλία: Αναθεώρηση του νομοσχεδίου για τον Αμαζόνιο

Posted: 24 May 2011 10:36 PM PDT

Image Η Βουλή της Βραζιλίας ενέκρινε την Τρίτη την αναθεώρηση του δασικού κώδικα του 1965, ένα αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που χαλαρώνει την προστασία του δάσους του Αμαζονίου και των άλλων τεράστιων δασών της χώρας.


Ολοκληρώθηκε η απογραφή

Posted: 24 May 2011 09:37 PM PDT

Image Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης, η γενική απογραφή πληθυσμού και κατοικιών που στόχο έχει να συγκεντρωθούν στοιχεία για τα δημογραφικά, οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού της χώρας.


«Ασπίδα» για τον καρκίνο του προστάτη ... το περπάτημα

Posted: 24 May 2011 09:22 PM PDT

Image Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Φρανσκίσκο, υποστηρίζουν πως το γρήγορο περπάτημα μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες με καρκίνο του προστάτη να κρατήσουν υπό έλεγχο τη νόσο.


Βαρύς φόρος αίματος στην Τρίπολη από τις νατοϊκές επιδρομές

Posted: 24 May 2011 08:47 PM PDT

Image Ο απολογισμός των θυμάτων από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ, στην Τρίπολη και τα προάστιά της, ανέρχεται πλέον στους 19, όπως μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης το κρατικό κανάλι της Λιβύης, εμφανίζοντας ταυτόχρονα στιγμιότυπα αμάχων με τραύματα στο κεφάλι.


Ταλιμπάν και Αλ Κάιντα πίσω από την επίθεση στην Πεσαβάρ

Posted: 24 May 2011 08:04 PM PDT

Image Ταλιμπάν και Αλ Κάιντα ανέλαβαν την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας με παγιδευμένο όχημα, σε αστυνομικό τμήμα της συνοριακής πόλης Πεσαβάρ, στα υψίπεδα του Πακιστάν με το Αφγανιστάν, τα χαράματα της Τετάρτης, ως πράξη εκδίκησης όπως την χαρακτήρισε για τη δολοφονία του μάρτυρα Οσάμα μπιν Λάντεν.


Ασυνείδητοι πετούν μπάζα ακόμα και στην κοίτη του Κηφισού

Posted: 24 May 2011 07:52 AM PDT

Image Δώδεκα σημεία κατά μήκος του Κηφισού που ασυνείδητοι έχουν πετάξει μπάζα, έχει εντοπίσει ο Φορέας Διαχείρισης. Πολλά από τα μπάζα έχουν πέσει ακόμα και μέσα στην κοίτη του ποταμού. Παράλληλα, ο Φορέας Διαχείρισης έχει καταγράψει δεκάδες αυθαίρετα κτίσματα, ακόμα και στην Ά' ζώνη προστασίας του ποταμού.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: