Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Fwd: SKAI.gr: Κασσιδόκωστας: Ανοιχτές παραλίες για όλους





SKAI.gr: Κασσιδόκωστας: Ανοιχτές παραλίες για όλους

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Κασσιδόκωστας: Ανοιχτές παραλίες για όλους

Posted: 24 May 2011 12:32 AM PDT

Image Να ανοίξουν οι παραλίες ώστε οι πολίτες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση, ζήτησε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο δήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, Κώστας Κασσιδόκωστας.


Νέα Υόρκη: Σε ισχύ η απαγόρευση καπνίσματος και στις παραλίες

Posted: 23 May 2011 11:41 PM PDT

Image Σε ισχύ τέθηκε η απαγόρευση καπνίσματος σε πάρκα και παραλίες στη Νέα Υόρκη, μία εβδομάδα πριν από την αναμενόμενη έλευση των λουομένων στις παραλίες και τα θεματικά πάρκα της Νήσου Κόνι, στο Μπρούκλιν.


Μεταφέρθηκε η ηφαιστειακή τέφρα

Posted: 23 May 2011 10:59 PM PDT

Image Στη βόρεια και δυτική Σκοτία και σε τμήματα της Ιρλανδίας έφτασε στη διάρκεια της νύχτας η ηφαιστειακή τέφρα από την Ισλανδία.


Χάνει τις εκλογές του 2012 ο Σαρκοζί

Posted: 23 May 2011 09:33 PM PDT

Image Ο Νικολά Σαρκοζί θα υφίστατο ήττα από όποιον από τους δύο γάλλους σοσιαλιστές έβαζε υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2012 μετά το σκάνδαλο Στρος-Καν, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα.


Άλλοι δύο αντιδραστήρες κινδυνεύουν να λιώσουν στην Φουκουσίμα

Posted: 23 May 2011 07:57 PM PDT

Image Η TEPCO, που είναι η διαχειρίστρια εταιρεία του κατεστραμμένου πυρηνικού σταθμού στη Φουκουσίμα της βορειοανατολικής Ιαπωνίας, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι είναι πολύ πιθανό να έχει επέλθει τήξη των ράβδων εμπλουτισμένου ουρανίου που τροφοδοτεί τους πυρήνες, δύο ακόμα αντιδραστήρων του ατομικού εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.


Πιο αποτελεσματική ασπιρίνη στην αγορά από την Bayer

Posted: 23 May 2011 07:50 PM PDT

Image Η νέα συσκευασία ταχείας απελευθέρωσης που ονομάστηκε Bayer Advanced Aspirin κυκλοφόρησε στην αγορά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε 500 σημεία πώλησης της αλυσίδας των Wal-Mart Stores ενώ σύντομα θα διατίθεται πλέον σε όλα τα καταστήματα σε εθνικό δίκτυο.


Δεκάδες αυθαίρετα στην Α’ ζώνη προστασίας του Κηφισού

Posted: 23 May 2011 08:12 AM PDT

Image Παρά τις καταγγελίες που έχουν υποβληθεί προς τις Πολεοδομίες Καπανδριτίου, Κηφισιάς, Αχαρνών και προς το υπουργείο Περιβάλλοντος, οι Πολεοδομίες αναφέρουν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτοψίες, λόγω έλλειψης προσωπικού, ενώ ο Φορέας Διαχείρισης δεν μπορεί να κάνει περιπολίες διότι δεν διαθέτει υπαλλήλους.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: