Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Fwd: SKAI.gr: Λάντεν: Μήνυμα μετά το θάνατό του





SKAI.gr: Λάντεν: Μήνυμα μετά το θάνατό του

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Λάντεν: Μήνυμα μετά το θάνατό του

Posted: 19 May 2011 01:05 AM PDT

Image Μήνυμα του Οσάμα μπιν Λάντεν δημοσιοποιήθηκε μετά το θάνατο του, στο οποίο χαιρετίζει της λαϊκές εξεγέρσεις στην Τυνησία και στην Αίγυπτο και καλεί τους μουσουλμάνους να εκμεταλλευτούν την σπάνια αυτή ιστορική ευκαιρία" για να επαναστατήσουν.


Αεροπορική τραγωδία στην νότια Παταγονία στην Αργεντινή

Posted: 19 May 2011 12:45 AM PDT

Image Αεροσκάφος της τοπικής αεροπορικής εταιρίας SOL, τύπου Saab 340, κατέπεσε την Τετάρτη στην περιοχή της νότιας Παταγονίας, στην Αργεντινή, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 22 επιβαίνοντες, μετέδωσε η τοπική τηλεόραση.


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακυρώσει το ταξίδι του στα Τίρανα ο Μπαρόζο

Posted: 19 May 2011 12:05 AM PDT

Image Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ακυρώσει το ταξίδι του στα Τίρανα, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Σύμφωνα με πηγές, ο κ. Μπαρόζο είναι απογοητευμένος από τη στάση της πολιτικής τάξης των Τιράνων.


Σε υποτονικό κλίμα οι φοιτητικές εκλογές

Posted: 18 May 2011 10:10 PM PDT

Image Σε υποτονικό κλίμα οι φοιτητικές εκλογές. Σύμφωνα με εκτιμήσεις σημειώνεται μικρή πτώση των ποσοστών της ΠΑΣΠ και μικρή άνοδος της ΔΑΠ. Άνοδο δείχνουν τα αποτελέσματα που έδωσαν οι παρατάξεις στις δυνάμεις της Πανσπουδαστικής του ΚΚΕ και μικρή πτώση των ακροαριστερών σχημάτων.


«Ασπίδα» στον καρκίνο του προστάτη ο καφές

Posted: 18 May 2011 09:02 PM PDT

Image Η κατανάλωση καφέ μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη, όπως προκύπτει από νέα μελέτη ειδικών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ στην οποία πήραν μέρος τουλάχιστον 50.000 άντρες.


Διευρυμένο ωράριο για 29 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

Posted: 18 May 2011 11:56 AM PDT

Image Με διευρυμένο ωράριο λειτουργούν πλέον 29 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία της χώρας που αποτελούν πόλο έλξης τουριστών. Μεταξύ αυτών ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης που παραμένει ανοικτός από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Αναλυτικά οι χώροι και τα ωράρια λειτουργίας


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: