Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Fwd: SKAI.gr: Υεμένη: Τέσσερις νεκροί σε συγκρούσεις



SKAI.gr: Υεμένη: Τέσσερις νεκροί σε συγκρούσεις

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Υεμένη: Τέσσερις νεκροί σε συγκρούσεις

Posted: 25 May 2011 11:57 PM PDT

Image Τέσσερις νεκροί στην Υεμένη, σε συγκρούσεις μεταξύ δυνάμεων του προέδρου Σάλεχ και υποστηρικτών ενός από τους ισχυρότερους αρχηγούς φυλών της χώρας, του σεΐχη Σάντεκ αλ-Αχμαρ που έχει συνταχθεί με τους αντικαθεστωτικούς.Υεμένη:


Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Posted: 26 May 2011 12:40 AM PDT

Image Έκρηξη σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σε κατοικημένη περιοχή. Τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν. Η έκρηξη σημειώθηκε σε μία στάση λεωφορείου κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο.Στην περιοχή Ετιλέρ υπάρχουν πολλές κατοικίες και καταστήματα.


«Φάλτσο» Διαμαντίδη για μετοχοποίηση ΟΛΠ και ΟΛΘ

Posted: 25 May 2011 11:12 PM PDT

Image Ενώ το υπουργικό συμβούλιο έχει ανακοινώσει την αποκρατικοποίηση των δύο Οργανισμών με τη διάθεση μετοχών έως και 75% του συνολικού πακέτου που διαθέτει το ελληνικό δημόσιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της « Καθημερινής» στο νομοσχέδιο για την δημιουργία του Αττικού Λιμενικού Συστήματος (που θα ενοποιεί υπό τον ΟΛΠ τα λιμάνια της Ελευσίνας, της Ραφήνας και του Λαυρίου) προτείνεται να διατηρηθεί υπό δημόσιο έλεγχο το 51%.


Ξεκινά η σύνοδος της ομάδας των 8

Posted: 25 May 2011 10:51 PM PDT

Image Οι ηγέτες των οκτώ μεγάλων δυνάμεων συναντώνται την Πέμπτη στη Ντοβίλ της βορειο-δυτικής Γαλλίας για μία σύνοδο κορυφής της Ομάδας των 8 που είναι αφιερωμένη στις εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο, τις οποίες θέλουν να υποστηρίξουν, στην πυρηνική ασφάλεια, την οποία θέλουν να ενισχύσουν, και στη
διαδοχή του Ντομινίκ Στρος-Καν στη γενική διεύθυνση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, την οποία θέλουν να διευθετήσουν.


Άνοιξαν τα αεροδρόμια σε Αμβούργο, Βρέμη, Βερολίνο

Posted: 25 May 2011 09:29 PM PDT

Image Τα αεροδρόμια του Αμβούργου της Βρέμης και του Βερολίνου λειτουργούν πλέον κανονικά αφού έκλεισαν την Τετάρτη για αρκετές ώρες με αποτέλεσμα να ακυρωθούν περίπου 700 πτήσεις λόγω της ηφαιστειακής τέφρας από την Ισλανδία.


Οι «Αγανακτισμένοι» διαδηλώνουν στις ελληνικές πόλεις

Posted: 25 May 2011 09:08 PM PDT

Image Νέες συγκεντρώσεις την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα. Θετικά ανταποκρίθηκαν οι Αθηναίοι πολίτες στο κάλεσμα, μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, να συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα και να διαδηλώσουν όπως οι Ισπανοί μερικές μέρες νωρίτερα, στα πρότυπα της διαμαρτυρίας στην πλατεία του Ήλιου στη Μαδρίτη. Ανάλογες εκδηλώσεις και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.


Ανακύκλωση κινητών: Στις 28 Μαΐου η 5η δράση

Posted: 21 May 2011 06:58 AM PDT

Image Με σύνθημα: «ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΡΙΞ'ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ», ανακυκλώνουμε στο στο Νέο Ψυχικό και στην Καβάλα.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: