Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Fwd: SKAI.gr: Στον ΟΠΑΠ η πρώτη επιχειρησιακή σύμβαση στο δημόσιο





SKAI.gr: Στον ΟΠΑΠ η πρώτη επιχειρησιακή σύμβαση στο δημόσιο

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Στον ΟΠΑΠ η πρώτη επιχειρησιακή σύμβαση στο δημόσιο

Posted: 20 May 2011 12:31 AM PDT

Image Στον ΟΠΑΠ υπογράφηκε η πρώτη επιχειρησιακή σύμβαση στο δημόσιο. Προβλέπει μείωση 14% στις απολαβές σε βάθος τριετίας, μείωση κατά 50% στις υπερωρίες που μπορούν να δουλεύουν το μήνα οι εργαζόμενοι και επιμήκυνση του ωραρίου στις 8 ώρες ημερησίως.


Οικονομική ζημιά για την Tepco

Posted: 20 May 2011 12:26 AM PDT

Image Η ιαπωνική ηλεκτρική εταιρεία Tokyo Electric Power (Tepco) ανακοίνωσε καθαρή ζημιά ρεκόρ ύψους σχεδόν 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το οικονομικό έτος που έληξε το Μάρτιο καθώς και ότι θα αντικαταστήσει τον επικεφαλής της, εξαιτίας του πολύ σοβαρού πυρηνικού δυστυχήματος στη Φουκουσίμα.


Συνέχεια των πανελλαδικών με Αρχαία και Φυσική

Posted: 19 May 2011 10:20 PM PDT

Image Στα Αρχαία Ελληνικά (Θεωρητικής Κατεύθυνσης) και τη Φυσική (Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης) εξετάζονται την Παρασκευή οι υποψήφιοι για πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Δυο νεκροί και 79 τραυματίες από τον σεισμό στην Τουρκία

Posted: 19 May 2011 10:07 PM PDT

Image Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 79 τραυματίστηκαν από σεισμό μεγέθους 6,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στη βορειοδυτική Τουρκία.


«Όχι» Νετανιάχου στην έκκληση Ομπάμα

Posted: 19 May 2011 09:23 PM PDT

Image Απέρριψε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, κάθε πιθανότητα επιστροφής στα σύνορα του 1967, απαντώντας στην έκκληση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, για μια ειρηνευτική συμφωνία που θα βασίζεται στα σύνορα αυτά.


Βλάπτει η υπερβολική ... χαρά

Posted: 19 May 2011 09:15 PM PDT

Image Η υπερβολική χαρά βλάπτει την υγεία, προειδοποιούν οι ειδικοί καθώς ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι που είναι συνεχώς χαρούμενοι πεθαίνουν νωρίτερα.Οι ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία σχετικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν τη δεκαετία του 1920.


Mνημόνιο ένα χρόνο μετά: Aποδοκιμασία, αγανάκτηση, απαξίωση, ανασφάλεια

Posted: 18 May 2011 10:44 PM PDT

Image Δείτε ξανά την παρουσίαση της έρευνας Αποδοκιμασία του μνημονίου, αγανάκτηση για την κατάσταση της χώρας, απαξίωση για το πολιτικό σύστημα και ανασφάλεια για το μέλλον είναι τα συναισθήματα των πολιτών ένα χρόνο μετά το μνημόνιο όπως παρουσιάστηκαν στην έρευνα της Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: