Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Fwd: SKAI.gr: Στην παλιά χωματερή ο ΧΥΤΑ Κερατέας




SKAI.gr: Στην παλιά χωματερή ο ΧΥΤΑ Κερατέας

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Στην παλιά χωματερή ο ΧΥΤΑ Κερατέας

Posted: 26 May 2011 11:21 PM PDT

Image Το απόγευμα συζητείται στο δημοτικό συμβούλιο Λαυρεωτικής η πρόταση στην οποία έχουν καταλήξει οι τοπικές αρχές, ώστε να τοποθετηθούν οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας. Οι προτάσεις των τοπικών αρχών κα του υπουργείου Περιβάλλοντος για τον ΧΥΤΑ.


Ο τύπος σήμερα

Posted: 26 May 2011 11:20 PM PDT

Image Το έκτακτο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια εν μέσω πιέσεων και πολιτικών σεναρίων σε μια προσπάθεια συναίνεσης για την έξοδο από την κρίση και οι ειρηνικές διαμαρτυρίες ενάντια στο πολιτικό σύστημα και την τρόϊκα, απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα θέματα του ελληνικού Τύπου.


Γιατροί θα αποφασίσουν εάν ο Μλάντιτς θα παραστεί στο δικαστήριο

Posted: 26 May 2011 11:04 PM PDT

Image Γιατροί στο Βελιγράδι θα εξετάσουν τον πρώην αρχηγό του στρατού των Σερβοβοσνίων, Ράτκο Μλάντιτς, ώστε να διαπιστωθεί εάν μπορεί να εμφανιστεί ενώπιον δικατηρίου που αποφασίζει την έκδοσή του στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία.


Ξανά μαζί οι Πυξ Λαξ

Posted: 26 May 2011 09:12 PM PDT

Image Υπό τους ήχους αγαπημένων τραγουδιών της μπάντας που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε, στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, η τελική πρόβα με ένα μικρό δείγμα της περιοδείας των Πυξ Λαξ.


Γη και σελήνη διαθέτουν την ίδια ποσότητα νερού

Posted: 26 May 2011 08:14 PM PDT

Image Το εσωτερικό της Σελήνης περιέχει όσο νερό διαθέτει και η Γη, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε  και η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση τη θεωρία της δημιουργίας του φυσικού δορυφόρου της Γης.


Σαρκοζί για την υποψηφιότητα της Λαγκάρντ για το ΔΝΤ

Posted: 26 May 2011 08:08 PM PDT

Image Ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί χαρακτήρισε "διαχειρίσιμους" τους "κινδύνους" που συνδέονται με την υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΔΝΤ, της Κριστίν Λαγκάρντ, που απειλείται από ενδεχόμενη δικαστική έρευνα στη Γαλλία, αγνωρίζοντας ότι το θέμα αυτό συζητήθηκε στο περιθώριο της G8.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: