Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Fwd: SKAI.gr: «Ανέτοιμο το πυροσβεστικό σώμα λόγω ελλείψεων»





SKAI.gr: «Ανέτοιμο το πυροσβεστικό σώμα λόγω ελλείψεων»

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

«Ανέτοιμο το πυροσβεστικό σώμα λόγω ελλείψεων»

Posted: 01 May 2011 12:05 AM PDT

Image Το πυροσβεστικό σώμα είναι ανέτοιμο να αντιμετωπίσει τυχόν πυρκαγιές λόγω σημαντικών ελλείψεων στον εξοπλισμό του, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Στέρεας Ελλάδας, Μιχάλης Μιχαήλ.


Βαριές κουβέντες απο Δώνη, Σπανό

Posted: 30 Apr 2011 03:10 PM PDT

Image Για αλλοίωση αποτελέσματος και για «ανθρώπους που έχουν καταντήσει την ΑΕΚ μικρή» έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, λίγη ώρα μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Καταπέλτης ήταν και ο Γιώργος Δώνης


Από Δευτέρα το σχέδιο δράσης για τη φοροδιαφυγή

Posted: 30 Apr 2011 07:13 AM PDT

Image Το τριετές σχέδιο δράσης για την είσπραξη τριάμισι δισεκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται να παρουσιάσει τη Δευτέρα το ΥΠΟΙΚ. Την ανάγκη επιτάχυνσης των διαρθρωτικών αλλαγών υπογράμμισε ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Προβόπουλος.


Τράπεζα αυξάνει το επιτόκιο ανάλογα με... τα αποτελέσματα αγώνων

Posted: 30 Apr 2011 06:41 AM PDT

Image Ακόμη και οδηγούς αγώνων επιστρατεύουν ισπανικές τράπεζες προκειμένου να προσελκύσουν καταθέτες. Η Catalunya Caixa αυξάνει το επιτόκιο που δίνει στους καταθέτες της, που ποντάρουν σε νίκη του 17χρονου μοτοσικλετιστή Marc Marquez, για κάθε νίκη που θα κάνει σε αγώνες μοτοσικλέτας. 


Στο μικροσκόπιο η ακίνητη περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Posted: 30 Apr 2011 04:51 AM PDT

Image Στον έλεγχο της ακίνητης περιουσίας του Άκη Τσοχατζόπουλου επικεντρώνεται η παράλληλη έρευνα του ΣΔΟΕ και των δικαστικών αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συνδέεται με παράνομες πληρωμές στην υπόθεση των υποβρυχίων.


Η «Μήδεια Μικρού Μήκους» στο θέατρο Συνεργείο

Posted: 30 Apr 2011 03:28 AM PDT

Image Η καλλιτεχνική ομάδα “Μετά φόβου” επιχειρεί μια διαφορετική και πρωτότυπη ανάγνωση της Μήδειας του Ευριπίδη. Η Μήδεια και ο Ιάσονας επανατροφοδοτούν τον μύθο σαν δύο υλικά σημεία που αναζητούν μία ευθεία μέσα στο χάος ή σαν συμπαντικά πλάσματα που προσπαθούν να οριοθετήσουν τις διαστάσεις τους. Από 2 Μαΐου στο θέατρο Συνεργείο.


Την Παρασκευή οι καταθέσεις των προσαχθέντων για τον εμπρησμό της Marfin

Posted: 30 Apr 2011 03:06 AM PDT

Image Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις, έλαβαν οι τέσσερις προσαχθέντες για τον εμπρησμό της Marfin, που είχε ως συνέπεια το θάνατο τριών εργαζομένων.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: