Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Fwd: SKAI.gr: «Ασημένιος» ο Κοσμίδης στη Μόσχα





SKAI.gr: «Ασημένιος» ο Κοσμίδης στη Μόσχα

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

«Ασημένιος» ο Κοσμίδης στη Μόσχα

Posted: 14 May 2011 10:47 AM PDT

Image Με τον Λευτέρη Κοσμίδη να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους, αλλά και τους Λευτέρη Πετρούνια και Βάσω Μιλλούση να παίρνουν την 4η θέση στους κρίκους και τη δοκό ισορροπίας αντίστοιχα, ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Μόσχας.


Κάννες: Σάλος από ντοκιμαντέρ για το θάνατο της Νταϊάνα

Posted: 14 May 2011 06:14 AM PDT

Image Σάλος έχει προκληθεί στις Κάννες από το ντοκιμαντέρ του Βρετανού ηθοποιού Κιθ Άλεν για το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του συντρόφου της Ντόντι Αλ Φαγέντ. Παρουσιάζεται μία επιστολή που έγραψε η Νταϊάνα τον Οκτώβριο του 1996 στο οποίο ανέφερε ότι η βασιλική οικογένεια σχεδίαζε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να παντρευτεί ξανά ο Κάρολος.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το «Γύρο της Αθήνας»

Posted: 14 May 2011 04:31 AM PDT

Image Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας θα προχωρήσει την Κυριακή η Τροχαία, λόγω της διεξαγωγής του «28ου Γύρου της Αθήνας». Ο «Γύρος της Αθήνας», ο οποίος είναι αφιερωμένος στους «Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, Αθήνα 2011» θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί. Οι ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν από τις 8 το πρωί.


Solar Impulse: Επιτυχής η πρώτη διεθνής πτήση με ηλιακή ενέργεια

Posted: 14 May 2011 02:29 AM PDT

Image Επιτυχής ήταν η πρώτη διεθνής πτήση του Solar Impulse, του αεροσκάφους που τροφοδοτείται αποκλειστικά από ηλιακή ενέργεια. Απογειώθηκε από στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελβετίας το πρωί της Παρασκευής και αφού εισήλθε στον εναέριο χώρο του Λουξεμβούργου, προσγειώθηκε το βράδυ στις Βρυξέλλες.


Moody΄s: Υπό παρακολούθηση τρεις κυπριακές τράπεζες

Posted: 14 May 2011 01:44 AM PDT

Image Υπό παρακολούθηση έθεσε τις τρεις μεγάλες κυπριακές τράπεζες, την Τράπεζα Κύπρου, την Μαρφίν Λαική και την Ελληνική Τράπεζα ο οίκος αξιολόγησης Moody΄s εκτιμώντας ότι αντιμετωπίζουν αυξημένους κινδύνους από την εκτεταμένη έκθεσή τους στα ελληνικά ομόλογα.


Blender 2011!: Τhe Six Weeks Project that Music Spins Surround

Posted: 14 May 2011 01:22 AM PDT

Image Το open air μουσικό φεστιβάλ BLENDER γεννιέται φέτος στο αίθριο, στον 3o όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης! Ανοιχτό στο διαφορετικό, υποστηρίζει νέους τραγουδιστές, μουσικούς και γκρουπ, διεκδικεί επάξια το δικό του χώρο στη μουσική σκηνή της χώρας, εξελίσσεται σε μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής μουσικής και προχωρά στη ..."θεσμοποίησή" του.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: