Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Fwd: SKAI.gr: «Έκρηξη» της χρήσης του internet μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας





SKAI.gr: «Έκρηξη» της χρήσης του internet μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

«Έκρηξη» της χρήσης του internet μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας

Posted: 04 May 2011 12:21 AM PDT

Image Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας, ο αριθμός των ενεργών συνδρομητών, δηλαδή αυτών που κατά το τελευταίο τρίμηνο χρησιμοποίησαν υπηρεσίες δεδομένων 3G έφθασε το Δεκέμβριο του 2010 τους 2.786.540 (διείσδυση στον πληθυσμό 24,6%).


Καταδίκασε το Πακιστάν την επιδρομή των ΗΠΑ

Posted: 03 May 2011 11:59 PM PDT

Image Το Πακιστάν καταδίκασε τελικά την αμερικανική επιδρομή που πραγματοποιήθηκε στο έδαφός της για την εξόντωση του Οσάμα Μπιν Λάντεν, δύο ημέρες μετά τον θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάιντα, ενώ η Ουάσινγκτον ομολόγησε ότι κράτησε τον σύμμαχό της στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας στο περιθώριο της επιχείρησης, φοβούμενη μήπως ειδοποιηθεί ο στόχος της επιχείρησης.


Αύξηση της ραδιενέργειας στη θάλασσα στη Φουκουσίμα

Posted: 03 May 2011 11:35 PM PDT

Image Το επίπεδο των ραδιενεργών ουσιών αυξήθηκε στη θάλασσα περίπου δεκαπέντε χιλιόμετρα ανοικτά του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα, ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρία Tepco.


Αντιδρούν στο πλαφόν οι βενζινοπώλες

Posted: 03 May 2011 10:43 PM PDT

Image Αντιδράσεις από την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης για επιβολή πλαφόν στην αμόλυβδη σε 13 νομούς της χώρας, με το αιτιολογικό ότι σε 8 από τους νομούς αυτούς η ανώτατη τιμή επιβάλλεται μόνο στη λιανική και όχι στη χονδρική.


Ενδοσχολικές εξετάσεις για το απολυτήριο Λυκείου

Posted: 03 May 2011 08:24 PM PDT

Image Έως τις 9 Μαίου θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στον διευθυντή του σχολείου τους, όσοι μαθητές δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι συγκεκριμένοι μαθητές θα εξεταστούν σε επίπεδο σχολικής μονάδας σε όλα τα γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα της Γ' Λυκείου.


Αντίο, καλέ μας άνθρωπε...

Posted: 03 May 2011 02:20 PM PDT

Image Πανελλήνια θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του Θανάση Βέγγου. Ο αγαπημένος μεγάλος κωμικός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από πολύμηνη νοσηλεία. Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο η νεκρώσιμος ακολουθία.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: