Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Fwd: Ποδηλατοδρομία 200 χιλιομέτρων Αγάπης & Προσφοράς στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών - ο Άγιος Σπυρίδων»




Ποδηλατοδρομία 200 χιλιομέτρων Αγάπης & Προσφοράς στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών - ο Άγιος Σπυρίδων»

Το Ν.Π.Ι.Δ. Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» Ηρακλείου Κρήτης, σε συνεργασία με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, τον Ποδηλατικό Σύλλογο ΚΑΣΤΡΟ και τον Ποδηλατικό Σύλλογο ΡΕΘΥΜΝΗΣ, συνδιοργανώνουν διήμερο ποδηλατικό Αγώνα (μη ανταγωνιστικό) το Σάββατο 30 Απριλίου και Κυριακή 1 Μαίου, με σκοπό την προβολή και στήριξη του «Κέντρου».

 

Η «Ποδηλατοδρομία 200 χιλιομέτρων Αγάπης & Προσφοράς στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών - ο Άγιος Σπυρίδων» πραγματοποιείται με την συμπλήρωση 35 χρόνων λειτουργίας και κοινωνικής  του προσφοράς στα Άτομα με Αναπηρία.

 

Η ποδηλατοδρομία θα έχει αφετηρία την πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, το πρωί του Σαββάτου 30 Απριλίου.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι:

1η μέρα = Ηράκλειο, Αγία Βαρβάρα, Μοίρες, Ασήμι, Πύργος, Βιάννος  (διανυκτέρευση)

2η μέρα = Βιάννος, Αρκαλοχώρι, Καστέλλι, Μοχός, Μάλλια, Χερσόνησος, Ηράκλειο.

Ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, το απόγευμα της Κυριακής 1 Μαίου.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Ποδηλατοδρομία έχει σκοπό τόσο την προβολή, όσο και την οικονομική στήριξη του «Κέντρου», ο σχεδιασμός μας προβλέπει για κάθε προαναφερόμενο σταθμό :

·        Nα υπάρχει συμμετοχή του κοινού κατά την διάρκεια της εκεί διαδρομής

·        Η συμμετοχή των αθλητών που θα διανύσουν όλη την διαδρομή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 24 Απριλίου και ο αριθμός τους; Θα είναι περιορισμένος -προκειμένου να φιλοξενηθούν στην Βιάννο  με χρηματική συμμετοχή 20 ευρώ. (που θα διατεθούν σε αυτό τον ιερό σκοπό).

·        Να υπάρχει η παρουσία μικρών παιδιών ποδηλατιστών, όπου θα μπορούσαν μαζί με τους αθλητές μας, να πραγματοποιήσουν μια μικρή διαδρομή από κοινού, με μια ελάχιστη συμμετοχή των 2 ?.  Στα παιδιά θα μοιραστούν διαφημιστικά μπλουζάκια, έντυπο ενημερωτικό υλικό του «Κέντρου», καθώς και διαφημιστικό υλικό της VODAFONE που είναι ο κύριος χορηγός της εκδήλωσης.

·        Να προϋπάρξει η ανάλογη προβολή από πλευράς της Δημοτικής σας Αρχής για το γεγονός, με έντυπο υλικό που θα σας έχουμε έγκαιρα αποστείλει, αλλά και με άλλο όποιο τρόπο εσείς επιλέξετε.

·        Σε όλη την διάρκεια του αγώνα και σε όλη την διαδρομή θα υπάρχει κάλυψη από την αστυνομία-από ασθενοφόρο-και συνοδεία από αυτοκίνητα των διοργανωτών με ιατρό-μασέρ και πλήρη κάλυψη από νερό ισοτονικά , γλυκά  και φαγώσιμα είδη.

 

 

Για την όποια πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κ. Κούμλα Έφη (Διοικητική Υπεύθυνη του «Κέντρου») στο τηλ. 6945 908721 και στο «Κέντρο» 2810 236987.

Για δηλώσεις  συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ: 6970838779 Καμπαξής Σπυρίδων , 6937240399 Ζησιμόπουλος Κώστας

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: