Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου





SKAI.gr: Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου

Link to ΣΚΑΪ - Πολιτισμός

Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου

Posted: 14 Apr 2011 12:46 PM PDT

Image Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ αναδείχθηκε «η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου» για το 2011 από το περιοδικό People. Στην λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου βρίσκονται η Ριζ Γουίδερσπουν, Εύα Λονγκόρια και η Τζένιφερ Χάτσον.


Ανακοινώθηκε το line up του Glanstonbury

Posted: 14 Apr 2011 08:44 AM PDT

Image Το φετινό Glastonbury θα διεξαχθεί στα τέλη του Ιούνη, και συγκεκριμένα από τις 24 έως τις 26 και για ακόμη μια χρονιά θα φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της mainstream αλλά και της ανεξάρτητης μουσικής βιομηχανίας.


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών

Posted: 14 Apr 2011 12:48 PM PDT

Image Με αφιερώματα στους Ελύτη, Γκάτσο, Παπαδιαμάντη, Ξενάκη και Μάλερ, και μια ενδιαφέρουσα σειρά παραστάσεων με διεθνή ονόματα και νέες ταλαντούχες θεατρικές ομάδες, ανακοινώθηκε από τον καλλιτεχνικό του διευθυντή, Γιώργο Λούκο, το πρόγραμμά του Φεστιβάλ Αθηνών.


H Sony θα διανέμει τις επόμενες ταινίες του Τζέιμς Μποντ

Posted: 14 Apr 2011 05:18 AM PDT

Image Οι δύο επόμενες ταινίες του θρυλικού πράκτορα, Τζέιμς Μπόντ θα συγχρηματοδοτηθούν και θα διανεμηθούν από την Sony Pictures, όπως δήλωσε το στούντιο MGM.


Το ζεύγος Ομπάμα θα εμφανιστεί ξανά στην Όπρα

Posted: 14 Apr 2011 04:36 AM PDT

Image Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η γυναίκα του Μισέλ θα εμφανιστούν μαζί στην εκπομπή "The Oprah Winfrey Show", η οποία πλησιάζει στο τέλος της μετά από 25 χρόνια.


Σε δημοπρασία οι χειρόγραφοι στίχοι του Lucy in the Sky with Diamonds

Posted: 14 Apr 2011 03:49 AM PDT

Image Χειρόγραφοι στίχοι του Τζον Λένον για το τραγούδι "Lucy in the Sky with Diamonds" μπήκαν σε πλειστηριασμό. Το συλλεκτικό φύλλο με τους στίχους και μια ζωγραφιά αναμένεται να πουληθεί πάνω από 200.000 δολάρια σε πώληση στο Μπέβερλι Χιλς.


Κερδίστε ένα ταξίδι στην Καλιφόρνια για την πρεμιέρα των νέων "Πειρατών της Καραϊβικής"!

Posted: 14 Apr 2011 03:15 AM PDT

Image Δυο τυχεροί θα βάλουν πλώρη για την Παγκόσμια Πρεμιέρα της ταινίας "Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά" στην Καλιφόρνια. Η ταινία βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 19 Μαϊου.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Πολιτισμός
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: