Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: «Λουκέτα» στα περίπτερα και τσιγάρα «χύμα»





SKAI.gr: «Λουκέτα» στα περίπτερα και τσιγάρα «χύμα»

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

«Λουκέτα» στα περίπτερα και τσιγάρα «χύμα»

Posted: 23 Apr 2011 11:41 PM PDT

Image Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα τσιγάρα, περιόρισε δραματικά το ποσοστό κέρδους των περιπτερούχων, με αποτέλεσμα το 2010 να κλείσουν 1.500 από τα περίπου 18.000 περίπτερα. Σύμφωνα με περιπτερούχους, το τελευταίο διάστημα, αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός αυτών που ζητούν τσιγάρα «χύμα».


Τρισδιάστατη ταινία αφιερωμένη στη διάσημη χορογράφο Πίνα Μπάους

Posted: 23 Apr 2011 11:28 PM PDT

Image Φόρο τιμής στην διάσημη χορογράφο Πίνα Μπάους -που πέθανε το 2009- αποτίει ο σκηνοθέτης Βιμ Βέντερς, με την ομώνυμη ταινία που βγαίνει την Κυριακή του Πάσχα στις αθηναϊκές αίθουσες.


«Παρέλαση» διασήμων στο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Posted: 23 Apr 2011 10:56 PM PDT

Image Ο Βρετανός ηθοποιός Ρόουαν Ατκινσον, γνωστός ως «Μίστερ Μπιν», ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Βρετανός συνθέτης και τραγουδιστής Έλτον Τζον περιλαμβάνονται στη λίστα των διασήμων που θα παρευρεθούν στο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στις 29 Απριλίου στο Λονδίνο.


Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά ο Ηλιάδης

Posted: 23 Apr 2011 10:49 PM PDT

Image Επτά χρόνια μετά το Βουκουρέστι ο τζουντόκα του Φίλιππου Αμυνταίου, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.


Επιχείρηση «Διαύγεια» στο Δημόσιο

Posted: 23 Apr 2011 04:28 AM PDT

Image Αλλαγές στο πειθαρχικό δίκαιο των δημόσιων υπαλλήλων προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών. Αυστηρές πειθαρχικές και οικονομικές κυρώσεις,υποβιβασμός και παραπομπή υπαλλήλων, αλλά και απομάκρυνση συνδικαλιστών από τα πειθαρχικά συμβούλια, για πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: