Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Επεκτείνεται η ζώνη αποκλεισμού στη Φουκουσίμα




SKAI.gr: Επεκτείνεται η ζώνη αποκλεισμού στη Φουκουσίμα

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Επεκτείνεται η ζώνη αποκλεισμού στη Φουκουσίμα

Posted: 22 Apr 2011 12:42 AM PDT

Image Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας επεξέτεινε περαιτέρω την ζώνη ασφαλείας, πέραν των 20 χιλιομέτρων, γύρω από το ηλεκτροπαραγωγικό πυρηνικό εργοστάσιο στη Φουκουσίμα, λόγω της συσσωρευόμενης ραδιενέργειας.


Βρετανικός σκεπτικισμός για τη σημασία του επίμαχου email

Posted: 22 Apr 2011 12:04 AM PDT

Image Με σκεπτικισμό έως και ειρωνεία αντιμετωπίζει σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος το αίτημα των ελληνικών αρχών να ερευνηθεί από την Ιντερπόλ η σκοπιμότητα αποστολής ενός email από υπάλληλο της Citigroup στο Λονδίνο σε συνάδελφό του, σχετικά με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης χρέους.


Βροχή από «πεφταστέρια» τη νύχτα της Μ. Παρασκευής

Posted: 21 Apr 2011 11:32 PM PDT

Image Βροχή από "πεφταστέρια", τις Λυρίδες, θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν οι ξενύχτηδες στο βόρειο ημισφαίριο -και στην Ελλάδα - από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 22 Απριλίου μέχρι τα χαράματα του Μεγάλου Σαββάτου 23 Απριλίου.


«Πάγωσαν» οι δημόσιες επενδύσεις

Posted: 21 Apr 2011 11:19 PM PDT

Image Σε στάση επενδύσεων και πληρωμών έχει προχωρήσει άτυπα το δημόσιο τους τρεις πρώτους μήνες του έτους επιχειρώντας να συγκρατήσει το έλλειμμα εντός των στόχων. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» δεν έχει δοθεί ένα ευρώ για επενδύσεις σε 9 από τους 28 βασικούς τομείς του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.


Οικογενειακή τραγωδία στη Γαλλία

Posted: 21 Apr 2011 11:00 PM PDT

Image Άλλα δύο πτώματα εντοπίστηκαν στον κήπο του σπιτιού μιας οικογένειας που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις αρχές Απριλίου, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές. Οι ιατροδικαστές θα τα εξετάσουν προκειμένου να αποφανθούν για τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.


Σχηματίστηκε η δικογραφία για το email της αναδιάρθρωσης

Posted: 21 Apr 2011 09:00 AM PDT

Image Δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων και φημών, μέσω του διαδικτύου, σχημάτισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά τον εντοπισμό του φερόμενου ως συντάκτη του επίμαχου ηλεκτρονικού μηνύματος περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: