Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Κίνα: Σκόπιμη μόλυνση γάλακτος με νιτρικό άλας




SKAI.gr: Κίνα: Σκόπιμη μόλυνση γάλακτος με νιτρικό άλας

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Κίνα: Σκόπιμη μόλυνση γάλακτος με νιτρικό άλας

Posted: 11 Apr 2011 01:01 AM PDT

Image Τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν τη Δευτέρα ότι το γάλα που περιείχε συγκέντρωση νιτρικού άλατος από την κατανάλωση του οποίου έχασαν πρόσφατα τη ζωή τους τρία βρέφη και αρρώστησαν δεκάδες άνθρωποι, στη βορειοδυτική επαρχία Γκανσού, είχε σκοπίμως μολυνθεί.


«Πυρά» ΗΠΑ κατά της Ελλάδας για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Posted: 11 Apr 2011 12:44 AM PDT

Image Η κακοποίηση παράνομων μεταναστών και αθίγγανων από τις δυνάμεις ασφαλείας, όπως και ο συνωστισμός και οι άσχημες συνθήκες διαβίωσης, που επικρατούν σε μερικές ελληνικές φυλακές, είναι μεταξύ των προβλημάτων, που επισημαίνει η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Τσακίρης: Δεν υπάρχουν τουριστικές προοπτικές για την Αθήνα

Posted: 11 Apr 2011 12:06 AM PDT

Image Τουριστικά η Ελλάδα παρουσιάζει ανάταση πλην της Αθήνας δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιώργος Τσακίρης.


Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Posted: 11 Apr 2011 12:57 AM PDT

Image Σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Κρίθηκε ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για τη μείωση προστίμων σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.


Κρίσιμη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό

Posted: 10 Apr 2011 10:44 PM PDT

Image Τα πλάνα του Δημήτρη Γόντικα είναι έτοιμα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης, όπου το πιθανότερο σενάριο λέει για απόφαση υπέρ της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, αλλά μικρής.


«Ναι» Καντάφι στο σχέδιο εκεχειρίας

Posted: 10 Apr 2011 09:04 PM PDT

Image Αποδέχθηκε ο Καντάφι το σχέδιο εκεχειρίας της Αφρικανικής Ένωσης, για τη Λιβύη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής. Προβλέπει άμεση κατάπαυση πυρός, το άνοιγμα διόδων για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και την έναρξη συνομιλιών μεταξύ Καντάφι και αντικαθεστωτικών.


Δευτέρα στις 11 το βράδυ στους ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ

Posted: 10 Apr 2011 08:14 PM PDT

Image Ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης και ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης απαντούν στα ερωτήματα του Αλέξη Παπαχελά για όλα τα σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: