Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο σκηνοθέτης Σίντνεϊ Λιούμετ




SKAI.gr: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο σκηνοθέτης Σίντνεϊ Λιούμετ

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο σκηνοθέτης Σίντνεϊ Λιούμετ

Posted: 10 Apr 2011 12:49 AM PDT

Image Ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης Σίντνεϊ Λιούμετ, γνωστός για τις ταινίες του "Το Δίκτυο", "Οι 12 Ένορκοι", "Σκυλίσια Μέρα", "Σέρπικο" και "Συναγερμός Θανάτου", πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 86 ετών στο σπίτι του στο Μανχάτταν.


Πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης

Posted: 09 Apr 2011 10:50 AM PDT

Image Το πρώτο της μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής που διεξάγεται στο Βερολίνο κέρδισε σήμερα η Ελληνική αποστολή. Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε το χάλκινο στους κρίκους, με το άρτιο πρόγραμμά του, αφού συνέλεξε 15,675 βαθμούς.


Νέες εικόνες από το tsunami στη Φουκοσίμα

Posted: 09 Apr 2011 09:37 AM PDT

Image Νέες εικόνες και βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κρατικό κανάλι, διακρίνεται το πυρηνικό εργοστάσιο την ώρα που πλητεται απο το τσουνάμι, που στην συγκεκριμένη περιοχή έφθασε τα 15 μέτρα!. Την ώρα που χτυπούσε τον αντιδραστηρα και το κτίριο με τις τουρμπίνες ψυξης απο την πλευρά της θάλασσας.


Μακελειό στην Ολλανδία (update)

Posted: 09 Apr 2011 07:00 AM PDT

Image Μακελειό στην Ολλανδία όταν αγνωστος ανδρας ανοιξε πυρ με πυροβόλο μέσα σε εμπορικο κέντρο στην πόλη Αλφεν κοντά στο Αμστερνταμ.Συμφωνα με τις αρχές τουλάχιστον έξι είναι νεκροί και τουλάχιστον 16 ατομα τραυματιστηκαν.


Παραδοχή στο σκάνδαλο υποκλοπών στη Μεγάλη Βρετανία

Posted: 09 Apr 2011 06:36 AM PDT

Image H News International του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ ζήτησε συγνώμη την Παρασκευή για το σκάνδαλο υποκλοπών όπου εμπλέκονται πολιτικοί, προσωπικότητες και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.


Αναστέλλουν τη λειτουργία τους Αρεταίειο & Αιγινήτειο

Posted: 09 Apr 2011 04:57 AM PDT

Image Οπως ανακοινώθηκε μετά από συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν διοικητικοί, γιατροί και πανεπιστημιακοί, διαπιστώθηκε ότι λόγω έλλειψης κονδυλίων δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει η λειτουργία των δύο μεγάλων νοσοκομείων της πρωτεύουσας.


Ιρλανδία & Ελλάδα θα κληθούν να βοηθήσουν την Πορτογαλία.

Posted: 09 Apr 2011 02:21 AM PDT

Image Όσο κι αν ακούγεται παράξενο η Ελλάδα και η Ιρλανδία δυο χώρες οι οποίες έχουν οι ίδιες δανειστεί δισεκατομμύρια ευρώ για να αποφύγουν τη στάση πληρωμών θα κληθούν να συμβάλουν οικονομικά στη διάσωση της Πορτογαλίας. Αυτό υποστηρίζει ότι θα συμβεί ο συντηρητικός ευρωβουλευτής της Μ. Βρετανίας Ντάνιελ Χάνναν.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: