Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Μέχρι τα Δωδεκάνησα έφτασαν τα σκουπίδια από την Άνδρο





SKAI.gr: Μέχρι τα Δωδεκάνησα έφτασαν τα σκουπίδια από την Άνδρο

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Μέχρι τα Δωδεκάνησα έφτασαν τα σκουπίδια από την Άνδρο

Posted: 21 Apr 2011 12:36 AM PDT

Image Σε όλο το κεντρικό Αιγαίο και μέχρι τα Δωδεκάνησα έχουν φτάσει τα σκουπίδια από την παράνομη χωματερή της Άνδρου. Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο μήνες σημειώθηκε κατολίσθηση στην παράνομη χωματερή που βρίσκεται στο νησί, με αποτέλεσμα τόνοι σκουπιδιών να διασκορπιστούν στη θάλασσα.


Η Amazon προωθεί τον δανεισμό ηλεκτρονικών βιβλίων από τοπικές βιβλιοθήκες

Posted: 20 Apr 2011 10:41 PM PDT

Image Η Amazon ανακοίνωσε τη δυνατότητα δανεισμού ηλεκτρονικών βιβλίων για τους χρήστες της ηλεκτρονικής της συσκευής Kindle, από τοπικές βιβλιοθήκες. Η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη εντός του έτους και ο δανεισμός θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από 11.000 και πλέον βιβλιοθήκες στην Αμερική.


Σύμμαχος της γυναίκας το ... μήλο

Posted: 20 Apr 2011 10:17 PM PDT

Image Το μήλο είναι ο καλύτερος σύμμαχος της γυναίκας στον αγώνα κατά της χοληστερίνης και των φλεγμονών, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Φλόριντα. Στην έρευνα πήραν μέρος 160 γυναίκες.


Επτά νεκροί από τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς στην Τρίπολη

Posted: 20 Apr 2011 09:05 PM PDT

Image Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 18 τραυματίστηκαν από επιδρομή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο προάστιο της πρωτεύουσας της Λιβύης Τρίπολης, Χαλάτ αλ-Φαριάν, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας.


Νέοι περιορισμοί για τη ζώνη των 20 χλμ στη Φουκουσίμα

Posted: 20 Apr 2011 08:45 PM PDT

Image Αυστηρότερους περιορισμούς στην είσοδο στη ζώνη αποκλεισμού των 20 χιλιομέτρων γύρω από τη Φουκουσίμα, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.


Πασχαλινά πακέτα από τον ΣΚΑΪ και το Χαμόγελο του Παιδιού

Posted: 20 Apr 2011 01:06 PM PDT

Image Πασχαλινά καλάθια με τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι, σε οικογένειες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση θα διανείμει την Μεγάλη Πέμπτη ο ΣΚΑΪ, από τις 9 έως τις 11 το πρωί στο πλαίσιο της εκστρατείας "Όλοι Μαζί, Η Ελλάδα Μπορεί", σε συνεργασία με το "Χαμόγελο του Παιδιού".


Διερεύνηση ευθυνών για τη φημολογία αναδιάρθρωσης

Posted: 20 Apr 2011 11:56 AM PDT

Image Διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για τη φημολογία περί άμεσης αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους με συνέπεια την πτώση του ΧΑ και την άνοδο των spread ζήτησε από την Εισαγγελία Αθηνών το ΥΠΟΙΚ.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: