Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Μετατροπή κυττάρων του αίματος σε κύτταρα καρδιάς





SKAI.gr: Μετατροπή κυττάρων του αίματος σε κύτταρα καρδιάς

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Μετατροπή κυττάρων του αίματος σε κύτταρα καρδιάς

Posted: 12 Apr 2011 12:53 AM PDT

Image Μια φτηνή και ευρείας χρήσης μέθοδο που μετατρέπει τα κύτταρα του αίματος σε κύτταρα της καρδιάς, χωρίς να απαιτείται η μεσολάβηση ιών, ανέπτυξαν ερευνητές του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς των ΗΠΑ. Τα παραγόμενα κύτταρα «χτυπούν» στην καρδιά με αποτελεσματικότητα σχεδόν 100%.


Iαπωνία: Φόβοι για μεγαλύτερη καταστροφή από το Τσερνόμπιλ

Posted: 11 Apr 2011 11:11 PM PDT

Image Ανησυχία ότι η διαρροή ραδιενέργειας στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα μπορεί να ξεπεράσει σε μέγεθος εκείνη στο Τσερνόμπιλ.


Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό

Posted: 11 Apr 2011 10:48 PM PDT

Image Οριακό το Διοικητικό Συμβούλιο για τον Παναθηναϊκό που θα πραγματοποιηθεί στις 4 το μεσημέρι. Οι μέτοχοι του τριφυλλιού θα ανοίξουν τα χαρτιά τους αναφορικά με το θέμα της αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.


Συνεχίζεται η απεργία στα ΕΛ.ΠΕ

Posted: 11 Apr 2011 10:29 PM PDT

Image Συνεχίζουν τουλάχιστον έως τη Μεγάλη Τρίτη, τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα ΕΛ.ΠΕ. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Ορφανός, πρόεδρος Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα διυλιστήρια και την χημική βιομηχανία, είπε ότι αίτημα της απεργίας είναι η ασφαλής στελέχωση ώστε να μην υπάρχουν νεκροί.


Παρέμβαση ΟΗΕ για την κατάσταση στην Ακτή Ελεφαντοστού

Posted: 11 Apr 2011 09:48 PM PDT

Image Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν ζήτησε από τον πρόεδρο της Ακτής Ελεφαντοστού Αλασάνε Ουατάρα να αποφύγει μια νέα "αιματοχυσία" και τα αντίποινα κατά των υποστηρικτών του απερχόμενου προέδρου Λοράν Γκμπάγκμπο, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα.


Πίστωση χρόνου στο μνημόνιο ζητά ο Ρομπέι

Posted: 12 Apr 2011 12:29 AM PDT

Image «Να δοθεί χρόνος έως ότου το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής φέρει αποτελέσματα» δηλώνει στην "Κ" ο Χέρμαν Βαν Ρομπέι. Ο πρωθυπουργός συναντάται την Τρίτη με τον πρόεδρο της ΕΕ στο Μέγαρο Μαξίμου.


Κούσα: Η Λιβύη κινδυνεύει να γίνει «νέα Σομαλία»

Posted: 11 Apr 2011 08:24 PM PDT

Image Ο μέχρι προσφάτως ΥΠ.ΕΞ. της Λιβύης Μούσα Κούσα, δήλωσε από το Λονδίνο όπου έχει καταφύγει ότι η πατρίδα του κινδυνεύει να μετατραπεί σε "μια νέα Σομαλία", αν όλες οι εμπλεκόμενες στη διαμάχη πλευρές δεν σταματήσουν πριν το οριστικό κατρακύλισμα της χώρας σε έναν εμφύλιο πόλεμο.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: