Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ξανά στον Ασωπό ο ΣΚΑΪ





SKAI.gr: Ξανά στον Ασωπό ο ΣΚΑΪ

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Ξανά στον Ασωπό ο ΣΚΑΪ

Posted: 19 Apr 2011 12:50 AM PDT

Image Στον Ασωπό επέστρεψε δύο χρόνια μετά τη μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού ο ΣΚΑΪ, καθώς το ποτάμι εξακολουθεί να είναι αποδέκτης λυμάτων από τη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων. Η Μ. Καραβασίλη παραδέχτηκε ότι η πολιτεία δεν μπορεί να διαχειριστεί το προβλήματα με τα επικίνδυνα τοξικά απόβλητα.


Bloomberg: Το «ντόμινο» της ελληνικής αναδιάρθρωσης

Posted: 19 Apr 2011 12:31 AM PDT

Image Οι ευρωπαίοι επενδυτές και πολιτικοί που πιέζουν την Ελλάδα για αναδιάρθρωση του χρέους της, μπορεί τελικά να ευχηθούν να μην το είχαν κάνει, τονίζει σε άρθρο του το πρακτορείο Bloomberg.


Άντληση ραδιενεργού ύδατος από τον αντιδραστήρα 2

Posted: 19 Apr 2011 12:09 AM PDT

Image Η άντληση από τον αντιδραστήρα 2 του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα 10.000 τόνων υψηλά ραδιενεργού ύδατος άρχισε την Τρίτη σύμφωνα με την διαχειρίστρια εταιρεία Tepco.


Κόβουν εκ νέου την πίστωση στον ΟΠΑΔ οι φαρμακοποιοί

Posted: 18 Apr 2011 11:27 PM PDT

Image Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος, είπε πως οι φαρμακοποιοί δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ, από τον ΟΠΑΔ παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν.


Οι δυνάμεις του Καντάφι δολοφονούν αμάχους

Posted: 18 Apr 2011 08:03 PM PDT

Image Ο επικεφαλής των στρατιωτικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ, στη Λιβύη κατηγόρησε –μιλώντας σε καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο- τις δυνάμεις που παραμένουν πιστές στον Μουαμάρ Καντάφι, ότι κρύβονται σε νοσοκομεία και πυροβολούν εναντίον των πολιτών από τις στέγες των τζαμιών, στην πόλη της Μιζουράτα, που παραμένει υπό τον έλεγχο των ανταρτών, παρά τις λυσσαλέες επιθέσεις του στρατού της Λιβύης.


Ο ΣΚΑΪ 100,3 σας ταξιδεύει στο Final Four στη Βαρκελώνη

Posted: 18 Apr 2011 09:16 AM PDT

Image Ο Σκάι 100,3 και οι ραδιοφωνικές εκπομπές "Αθλητικό Magazino" & "Αθλητικά στο ΣΚΑΪ 100,3" προσφέρουν 2 εισιτήρια σε έναν τυχερό για να παρακολουθήσει τους αγώνες του final four, που γίνονται στη Βαρκελώνη από τις 6 έως τις 8 Απριλίου.


ΕΡΤ: επιχειρεί παρανόμως να εισάγει στην HD τηλεοπτικά της προγράμματα

Posted: 18 Apr 2011 11:32 PM PDT

Image Με μια άκρως παράνομη ενέργεια η διοίκηση της ΕΡΤ επιχειρεί να εισάγει στην μετάδοση σήματος υψηλής ευκρίνειας (ΗD) τηλεοπτικά της προγράμματα.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: