Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Επαναλειτουργεί η παράνομη χωματερή στην Άνδρο





SKAI.gr: Επαναλειτουργεί η παράνομη χωματερή στην Άνδρο

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Επαναλειτουργεί η παράνομη χωματερή στην Άνδρο

Posted: 27 Apr 2011 12:57 AM PDT

Image Επαναλειτουργία της παράνομης χωματερής της Άνδρου αποφάσισε η δημοτική αρχή για να αντιμετωπίσει το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο νησί.


Στα χέρια χάκερ δεδομένα 75 εκατ. χρηστών της Sony

Posted: 27 Apr 2011 12:27 AM PDT

Image Δεδομένα περισσοτέρων από 75 εκατομμυρίων χρηστών της διαδικτυακής πλατφόρμας του Playstation 3 της Sοny και της ψυχαγωγικής πλατφόρμας QRIOCITY έκλεψε άγνωστος χάκερ...


ΕΔΕ στο Ασκληπιείο Βούλας

Posted: 26 Apr 2011 11:03 PM PDT

Image Ένορκη διοικητική εξέταση από τους Επιθεωρητές Υγείας στο Ασκληπιείο Βούλας για ελλείψεις υλικών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.


Ακροβολισμός στρατιωτών στη Συρία

Posted: 26 Apr 2011 08:31 PM PDT

Image Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ έδωσε εντολή να πάρουν θέσεις στρατεύματα, σε προάστιο της Δαμασκού, κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενώ η επέμβαση των τεθωρακισμένων του στρατού της Συρίας στη πόλη Ντεραά, προκάλεσε τη διεθνή κατακραυγή, μετά το σφυροκόπημα των αντικαθεστωτικών που προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον 35 από αυτούς.


Ρινικό σπρέι εξαφανίζει άμεσα την κατάθλιψη

Posted: 26 Apr 2011 08:09 PM PDT

Image Ρινικό σπρέι που δοκιμάζεται στις ΗΠΑ θα εξαφανίζει μέσα σε δύο ώρες από τη χρήσή του την κατάθλιψη και το άγχος. Κύριο συστατικό του είναι ένα φυσικό χημικό του εγκεφάλου που έχει ταχύτερη δράση από τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται σήμερα.


Αρχές καλοκαιριού η απόφαση για τον διάδοχο του Τρισέ

Posted: 26 Apr 2011 08:00 PM PDT

Image Στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ τον Ιούνιο, θα ληφθεί η απόφαση για το ποιος θα διαδεχθεί τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν - Κλοντ Τρισέ.


«Έμφραγμα» στα λιμάνια την Πρωτομαγιά

Posted: 26 Apr 2011 09:41 PM PDT

Image Εικοσιτετράωρη απεργία από τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου αποφάσισαν οι ναυτεργάτες. Από την πλευρά της η ΠΝΟ έχει κηρύξει για την 1η Μαΐου 4ωρη στάση εργασίας των πληρωμάτων των πλοίων σε όλες τις κατηγορίες, με έναρξη από τις 12 το μεσημέρι.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: