Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Σημαντικό ποσοστό καρκίνων οφείλεται στο αλκοόλ





SKAI.gr: Σημαντικό ποσοστό καρκίνων οφείλεται στο αλκοόλ

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Σημαντικό ποσοστό καρκίνων οφείλεται στο αλκοόλ

Posted: 08 Apr 2011 12:31 AM PDT

Image Σχεδόν το 10% όλων των καρκίνων στους άνδρες και το 3% στις γυναίκες προκαλούνται από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Οι Γερμανοί ερευνητές  διαπίστωσαν ότι 50,400 από τις συνολικά 79,100 περιπτώσεις ορισμένων τύπων καρκίνου το 2008 προκλήθηκαν εξαιτίας της κατανάλωσης αλκοόλ πάνω από τα συνιστόμενα όρια.


To Facebook φτιάχνει και... υπολογιστές

Posted: 07 Apr 2011 11:51 PM PDT

Image Το Facebook, το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, έχει ξεκινήσει συνεργασία με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες ηλεκτρονικών υπολογιστών - Hewlett Packard, Dell, AMD και Intel - για το λεγόμενο "open compute project".


Ο ΟΟΣΑ μας ζητά να μειώσουμε τους φόρους

Posted: 07 Apr 2011 08:45 AM PDT

Image Η Ελλάδα θα χάσει σοβαρό έδαφος συγκριτικά με άλλες χώρες, προβλέπει έκθεση του ΟΟΣΑ, που ανακοινώθηκε σήμερα στο Παρίσι. "Η διαφορά εισοδήματος από άλλες χώρες με καλύτερς επιδόσεις, η οποία είχε μειωθεί τα προηγούμενα χρόνια, θα μεγαλώσει και πάλι ως αποτέλεσμα της μεγάλης κρίσης που βρίσκεται σε εξέλιξη", υπογραμμίζει ο διεθνής οργανισμός.


Τραγωδία σε σχολείο του Ριο ντε Τζανέιρο

Posted: 07 Apr 2011 07:43 AM PDT

Image Τουλάχιστον 13 νεκροί, μαθητές και δάσκαλοι και πάνω από 20 τραυματίες είναι ο τελικός απολογισμός εισβολής ενόπλου σε σχολείο του Ριο ντε Τζανέιρο.


Η αύξηση των επιτοκίων θα συμβάλλει στη συγκράτηση του πληθωρισμού

Posted: 07 Apr 2011 07:32 AM PDT

Image Ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Ζαν Κλοντ Τρισέ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου διαβεβαίωσε ότι η νομισματική πολιτική παραμένει χαλαρή, καθώς τα επιτόκια διατηρούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ωστόσο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο νέας αύξησης των επιτοκίων στο μέλλον αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια ανοδικών πιέσεων του πληθωρισμού.


Π. Ψωμιάδης: Καταδίκη για παράβαση καθήκοντος (update)

Posted: 07 Apr 2011 10:36 AM PDT

Image Ένοχο έκρινε το πενταμελές εφετείο της Θεσσαλονίκης τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, καταδικάζοντας τον σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή για παραβαση καθήκοντος.


Χτίσανε τα μπλόκα με μπετόν στην Κερατέα

Posted: 07 Apr 2011 05:03 AM PDT

Image Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες επιχείρηση της αστυνομίας στην Κερατέα. Νωρίτερα οι κάτοικοι που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΥ είχαν προχωρήσει σε ενίσχυση των μπλόκων με μπάζα, χώματα και…μπετόν. Οι κινητοποιήσεις των κατοίκων εχουν μπει ήδη στον τεταρτο μήνα.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: