Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Fwd: SKAI.gr: DW: Πτώση των γερμανικών εξαγωγών προς την Ελλάδα






SKAI.gr: DW: Πτώση των γερμανικών εξαγωγών προς την Ελλάδα

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

DW: Πτώση των γερμανικών εξαγωγών προς την Ελλάδα

Posted: 23 Jun 2011 01:04 AM PDT

Image Μείωση των γερμανικών εξαγωγών προς την Ελλάδα και αύξηση στις εισαγωγές ελληνικών προϊόντων στη Γερμανία καταγράφουν τα νέα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας


Η Καλαμάτα τιμά τον Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο

Posted: 23 Jun 2011 12:05 AM PDT

Image Το αεροδρόμιο Καλαμάτας μετονομάζεται σε αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», με απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου που ενέκρινε πρόταση του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.


Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο χωριό Πρόδρομος Βοιωτίας

Posted: 22 Jun 2011 11:52 PM PDT

Image Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε καλλιέργειες κοντά στο χωριό Πρόδρομος Βοιωτίας.Επί τόπου σπεύδουν 4 οχήματα με 8 πυροσβέστες.Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.


Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: 2ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου

Posted: 22 Jun 2011 08:18 PM PDT

Image Ένα πλούσιο αφιέρωμα στο βωβό κινηματογράφο παρουσιάζεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας, στο πλαίσιο του σχετικού Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Οι ταινίες επιλέγηκαν με μεγάλη προσοχή από τον ίδιο το σκηνοθέτη, ενώ το Φεστιβάλ διεξάγεται από τις 30 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου.


Σταδιακή αποχώρηση από το Αφγανιστάν ανακοίνωσε ο Ομπάμα

Posted: 22 Jun 2011 07:38 PM PDT

Image Τη σταδιακή αποχώρηση 33.000 στρατιωτών από το Αφγανιστάν, έως το 2012, ανακοίνωσε σε διάγγελμά του ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα. Έως το 2014 ο έλεγχος της περιοχής θα έχει περάσει στους Αφγανούς.


Έφτασαν στο Σύνταγμα οι Σπαρτιάτες «Αγανακτισμένοι»

Posted: 22 Jun 2011 01:26 PM PDT

Image Στην πλατεία Συντάγματος έφθασε η πεζή πορεία των 30 Σπαρτιατών, που ξεκίνησαν από την ιδιαίτερη πατρίδα τους το βράδυ της Κυριακής. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, οι Αγανακτισμένοι μοίρασαν δωρεάν εκατοντάδες μερίδες φαγητού στον κόσμο.


Απέρριψε ο Κάμερον την επιστροφή των Γλυπτών

Posted: 22 Jun 2011 10:27 AM PDT

Image Ερώτηση προς το Βρετανό πρωθυπουργό αν συμφωνεί ότι το Λονδίνο θα μπορούσε να συμβάλλει στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας με την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, απηύθυνε Βρετανός βουλευτής. Ο Ντέιβιντ Κάμερον έσπευσε να απαντήσει ότι δεν συμφωνεί με την ιδέα.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: