Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Η ελληνική κρίση επηρεάζει τις τράπεζες της Αυστραλίας






SKAI.gr: Η ελληνική κρίση επηρεάζει τις τράπεζες της Αυστραλίας

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Η ελληνική κρίση επηρεάζει τις τράπεζες της Αυστραλίας

Posted: 22 Jun 2011 12:47 AM PDT

Image Ο υπουργός Οικονομικών της Αυστραλίας Γουέϊν Σουάν, εξέφρασε την ανησυχία του σήμερα για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας


Λ. Λιαρόπουλος: Να καταπολεμηθεί η παθογένεια στα νοσοκομεία

Posted: 22 Jun 2011 12:34 AM PDT

Image «Η μεγάλη οικονομία και το κέρδος στη λειτουργία του νοσοκομείου δεν έγκειται μόνο στο να ενωθούν οι διοικήσεις. Το μυστικό είναι να ενωθεί ολόκληρη η λειτουργία των νοσοκομείων», δήλωσε στο ΣΚΑΪ,  ο Λυκούργος Λιαρόπουλος


Συμφωνία Rolls Royce - Qantas για βλάβη σε κινητήρα

Posted: 21 Jun 2011 09:02 PM PDT

Image Αποζημίωση ύψους 95 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας θα καταβάλει η βρετανική εταιρεία Rolls Royce στην αεροπορική εταιρεία της χώρας Qantas, για τη σοβαρή βλάβη που παρουσιάστηκε εν πτήσει σε έναν από τους κινητήρες της σε αεροσκάφος Α380, το Νοέμβριο του 2010.


Επεισόδια μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Posted: 21 Jun 2011 08:18 PM PDT

Image Πέτρες και αντικείμενα κατά των ΜΑΤ, έριξαν τα ξημερώματα διαδηλωτές μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη χημικών προκειμένου να τους απωθήσουν. Τα επεισόδια δεν έλαβαν περαιτέρω έκταση.


Ο Λίο Πανέτα ο νέος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ

Posted: 21 Jun 2011 07:43 PM PDT

Image Ο νέος αμερικανός υπουργός θα αναλάβει τα καθήκοντά του την 1η Ιουλίου, αντικαθιστώντας τον Ρόμπερτ Γκέιτς, ο οποίος είχε εκφράσει εδώ και καιρό την πρόθεση του να παραιτηθεί του αξιώματός του.


Έρευνα: Αυξάνονται τα κρούσματα βίας στο σχολείο

Posted: 21 Jun 2011 03:34 PM PDT

Image Σταθερά επιδεινούμενη οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών, αύξηση των κρουσμάτων βίας κυρίως στο σχολείο, αύξηση του άγχους των νέων και κοινωνικοποίηση μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και internet, είναι τα βασικά ευρήματα έρευνας που πραγματοποίησε η πρώην βουλευτής Επικρατείας Φεβρωνία Πατριανάκου με θέμα «Παιδική και Νεανική Βία μέσα από τα Μάτια των Γονέων.


«Ο ρόλος της λογικής στην κοινωνία»

Posted: 21 Jun 2011 03:12 PM PDT

Image Τις ερμηνείες τους για την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η Ελλάδα και η πολιτική ζωή της χώρας, για το κίνημα των αγανακτισμένων αλλά και τους τρόπους διεξόδου από την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση έδωσαν ο Απ. Δοξιάδης, ο Χ. Τσούκας και ο Αρ. Δοξιάδης στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο πρώην Υπουργός Α. Ανδριανόπουλος με θέμα «ο ρόλος της λογικής στην κοινωνία».


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: