Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Βρέθηκε εμβόλιο που καταπολέμα τον καρκίνο του προστάτη





SKAI.gr: Βρέθηκε εμβόλιο που καταπολέμα τον καρκίνο του προστάτη

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Βρέθηκε εμβόλιο που καταπολέμα τον καρκίνο του προστάτη

Posted: 20 Jun 2011 12:00 AM PDT

Image Εμβόλιο που θεράπευσε το καρκίνο του προστάτη σε πειραματόζωα, ανακοίνωσαν πως ανέπτυξαν βρετανοί Επιστήμονες. Το εμβόλιο δρα προκαλώντας το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού να επιτεθεί στα καρκινικά κύτταρα, αφήνοντας όμως ανέπαφα τα υγιή κύτταρα


Κώστας Μεγήρ: Γελιόμαστε αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να εκβιάσουμε τους εταίρους μας

Posted: 19 Jun 2011 11:18 PM PDT

Image Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο καθηγητής στο Yale και στο University College of London Κώστας Μεγήρ ζήτησε πολιτική συναίνεση για την προώθηση των αυτονόητων μεταρρυθμίσεων στη χώρα.


Απόδραση 8 κρατουμένων από τη φυλακή ανηλίκων Κασσαβέτειας Βόλου

Posted: 19 Jun 2011 11:05 PM PDT

Image Απόδραση από τις φυλακές ανηλίκων Κασσαβέτειας Βόλου πραγματοποίησαν το βράδυ 8 κρατούμενοι, ηλικίας από 16 έως 21νος ετών, που κρατούνταν για κλοπές και ληστείες. Οι νεαροί αφού παραβίασαν την εσωτερική περίφραξη, βγήκαν στον προαύλιο χώρο και χρησιμοποιώντας σωλήνα ύδρευσης κατάφεραν να διαφύγουν, υπερπηδώντας τα συρματοπλέγματα.


Φουκουσίμα: Ρίψη νερού στον αντιδραστήρα

Posted: 19 Jun 2011 09:50 PM PDT

Image Μεγάλες ποσότητες νερού έριξαν οι ιαπωνικές αρχές στον αντιδραστήρα 4 του εργοστασίου της Φουκουσίμα για να μειωθούν τα υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας.


Λευκός Οίκος προς Ευρωπαίους: Στηρίξτε την Ελλάδα

Posted: 19 Jun 2011 09:25 PM PDT

Image Οι υπουργοί των G7 είχαν την Κυριακή το απόγευμα τηλεφωνική διάσκεψη σχετικά με την κρίση χρέους της Ελλάδας, με τον Τίμοθι Γκάιτνερ να παρεμβαίνει υπέρ της Αθήνας. Ο Λευκός Οίκος φοβάται ένα ντόμινο στην ευρωζώνη από πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας.


Πανελλαδικές: Αναρτώνται τη Δευτέρα οι βαθμολογίες

Posted: 19 Jun 2011 08:43 PM PDT

Image Αναρτώνται τη Δευτέρα οι βαθμολογίες. Όσον αφορά την ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων, η οποία από φέτος γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου, και οι υποψήφιοι θα πρέπει πρώτα να προμηθευτούν από τα Λύκεια τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας (password).


Από Δευτέρα ελευθέρα τα ποδήλατα στις λεωφορειολωρίδες

Posted: 19 Jun 2011 08:13 AM PDT

Image Ελευθέρα θα κινούνται από τη Δευτέρα τα ποδήλατα στις λεωφορειολωρίδες στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος. Η ρύθμιση αυτή θα ισχύσει δοκιμαστικά έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2011, οπότε και θα επανεξεταστεί.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: