Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Πύρρειος μεν, νίκη δε!






SKAI.gr: Πύρρειος μεν, νίκη δε!

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Πύρρειος μεν, νίκη δε!

Posted: 21 Jun 2011 12:57 AM PDT

Image Τους τελευταίους δύο μήνες η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου -που αδίκως κάποιοι τον θεωρούν μειωμένης αντιληπτικότητας- διαχειρίζεται με τρόπο επικοινωνιακά εκπληκτικό την κατάπτωσή μας. Κυριάκος Αργυρόπουλος


Ακυρώσεις πτήσεων από την Qantas λόγω τέφρας

Posted: 21 Jun 2011 12:31 AM PDT

Image Η αεροπορική εταιρεία Qantas ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες για την Τετάρτη, πτήσεις από και προς το Σίδνεΐ, τη Μελβούρνη και την Καμπέρα λόγω του νέφους της τέφρας. Η Qantas, η Virgin Australia, η Jetstar και η Tiger Airways ακύρωσαν ήδη πτήσεις τους τη Δευτέρα.


Ευρώπη: Υπέρ της διάσωσης της Ελλάδας επιχειρηματικοί κολοσσοί

Posted: 21 Jun 2011 12:14 AM PDT

Image Κοινή διαφημιστική καταχώριση, η οποία θα κυκλοφορήσει σε μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες την προσεχή εβδομάδα, έχουν συνυπογράψει 35 επιχειρηματική κολοσσοί ζητώντας στήριξη χωρών όπως η Ελλάδα.


Χαμηλή η απορρόφηση του ΕΣΠΑ (και) το Μάιο

Posted: 20 Jun 2011 11:55 PM PDT

Image Μόλις το 20% άγγιξε η απορρόφηση του ΕΣΠΑ στο τέλος Μαΐου. Αρμόδια στελέχη επισημαίνουν ότι το πρόβλημα είναι κυρίως η γραφειοκρατία και η απουσία ώριμων έργων.


Λονδίνο: «Ουδέν σχόλιον» για την επιβίωση του ευρώ

Posted: 20 Jun 2011 11:03 PM PDT

Image Ο βρετανός υπουργός Τραπεζικών Υποθέσεων Μαρκ Χόμπαν αρνήθηκε να σχολιάσει αν θα επιβιώσει το ευρώ. Ο πρώην ΥΠΕΞ Τζακ Στρο δήλωσε ότι το Λονδίνο θα πρέπει να αποδεχθεί ότι το ευρωνόμισμα πεθαίνει.


Το Τόκιο υπόσχεται τη στήριξη της Ευρωζώνης

Posted: 20 Jun 2011 09:33 PM PDT

Image Ο ιάπωνας υπουργός Οικονομικών Γιοσιχίκο Νόντα υποσχέθηκε την Τρίτη ότι θα συνεισφέρει στη στήριξη της Ευρωζώνης, με τρόπους όπως την αγορά ομολόγων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.


Fitch: Χρεοκοπία η μετακύλιση της λήξης των ελληνικών ομολόγων

Posted: 20 Jun 2011 11:01 PM PDT

Image Μετά τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's και ο οίκος Fitch ανακοίνωσε ότι η εθελοντική μετακύλιση της λήξης (rollover) των ελληνικών ομολόγων, η οποία φαίνεται ότι έχει συμφωνηθεί στην ΕΕ, θα θεωρηθεί χρεοκοπία.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: