Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Στο ΣτΕ η τύχη των ημιυπαίθριων




SKAI.gr: Στο ΣτΕ η τύχη των ημιυπαίθριων

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Στο ΣτΕ η τύχη των ημιυπαίθριων

Posted: 25 Jun 2011 11:13 AM PDT

Image Από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας θα κριθεί η συνταγματικότητα ή όχι της νομιμοποίησης των ημιυπαίθριων χώρων. Τρεις κάτοικοι της Χαλκιδικής, η υπόθεση των οποίων εκκρεμεί στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης, ζήτησαν να εισαχθεί η υπόθεσή τους στην Ολομέλεια του ΣτΕ λόγω γενικότερου ενδιαφέροντος και ειδικότερα προκειμένου να κριθεί η συνταγματικότητα ή μη της νομιμοποίησης των ημιυπαίθριων χώρων με την καταβολή ειδικού προστίμου.


Σ.Μάνος: «Αίσχος» ο εφαρμοστικός

Posted: 25 Jun 2011 09:39 AM PDT

Image Οξεία κριτική στον εφαρμοστικό νόμο, σε ο,τι αφορά τις πολεοδομικές διατάξεις του, άσκησε ο Στέφανος Μάνος. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ επισήμανε ότι με τον περίεργο όρο "πολεοδομική ωρίμανση" το νομοσχέδιο παρακάμπτει κάθε πολεοδομική και περιβαλλοντική έννοια, στο όνομα της εύκολης πώλησης της δημόσιας περιούσιας.


ΕΛΚ: Εξετάζουν κυρώσεις για τη Νέα Δημοκρατία

Posted: 25 Jun 2011 08:44 AM PDT

Image Κυρώσεις προς τη Νέα Δημοκρατία εξετάζει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, εξαιτίας της άρνησης του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά να συναινέσει στο νέο πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Suddeutsche.


Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη

Posted: 25 Jun 2011 11:27 AM PDT

Image Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Βαθύλακκο του Δήμου Χαλκιδόνος στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την πυροσβεστική. Πυρκαγιά ξέσπασε και στα Διαβατά της Θεσ/νικης, και οι δύο σε αγροτικές εκτάσεις. Στα σημεία έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, και 2 πεζοπόρα τμήματα. Στο Βαθύλακκο νωρίτερα έκαναν ρίψεις νερού και 2 αεροσκάφη.


Μίχαλος: Υπάρχει έλλειμμα διαπραγμάτευσης με την τρόικα

Posted: 25 Jun 2011 05:37 AM PDT

Image Σφοδρή επίθεση την κυβέρνηση σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο αλλά και τη στάση που τηρεί όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.


Ανώτεροι αστυνομικοί σε κυκλώματα προστασίας

Posted: 25 Jun 2011 11:19 PM PDT

Image Αποκαλυπτικές για την εμπλοκή ανώτερων αστυνομικών σε κυκλώματα προστασίας και εκβιασμών είναι οι τηλεφωνικές συνομιλίες που δημοσιοποιεί η Καθημερινή της Κυριακής. Αστυνομικοί ακούγονται να εκβιάζουν καταστηματάρχες, να παρέχουν προστασία και να αποτρέπουν σφράγιση νυχτερινών κέντρων.


ΔΕΗ: Οι διακοπές ρεύματος το Σάββατο

Posted: 25 Jun 2011 06:20 AM PDT

Image Η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει το Σάββατο σε εκ περιτροπής και κατά περιοχή διακοπές ρεύματος, για το διάστημα από τις 10:00 έως και τις 13:00. Η κάθε περικοπή θα έχει εκτιμώμενη μέγιστη διάρκεια μιάμιση ώρα ανά περιοχή. Αναλυτικά το πρόγραμμα διακοπών ρεύματος.


Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για τους δημοσίους υπαλλήλους

Posted: 24 Jun 2011 05:40 AM PDT

Image Μειώσεις μισθών, αυξήσεις κρατήσεων, περαιτέρω ψαλίδι στις προσλήψεις και εργασιακή εφεδρεία περιέχει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για τους δημοσίους υπαλλήλους. Οι αλλαγές αναλυτικά σύμφωνα με το κείμενο που έδωσε η κυβέρνηση σε βουλευτές και κόμματα προς συζήτηση.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: