Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Νεκρός άλλος ένας ακτιβιστής του Αμαζονίου





SKAI.gr: Νεκρός άλλος ένας ακτιβιστής του Αμαζονίου

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Νεκρός άλλος ένας ακτιβιστής του Αμαζονίου

Posted: 14 Jun 2011 06:33 PM PDT

Image Ακόμη ένας υπέρμαχος της διατήρησης της γης του Αμαζονίου βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό, ανεβάζοντας στους πέντε τους ακτιβιστές που έχουν δολοφονηθεί τον τελευταίο μήνα.


Αποζημίωση για ψυχική οδύνη ζητά η μητέρα του Άλεξ

Posted: 14 Jun 2011 05:13 PM PDT

Image Χρηματική ικανοποίηση ύψους 300 χιλιάδων ευρώ για την ψυχική οδύνη που υπέστη εξαιτίας της απώλειας του γιου της, Άλεξ, διεκδικεί από καθένα από τα παιδιά και τους γονείς τους που κρίθηκαν ένοχα για το θάνατό του η Νατέλα Ιτσουάιντσε, με αγωγή που κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας.


Βραβεύθηκε Τούρκος δημοσιογράφος για τη συμβολή του στην ελληνοτουρκική προσέγγιση

Posted: 14 Jun 2011 04:44 PM PDT

Image Το πρώτο βραβείο της ελευθερίας και του διαλόγου στον Τύπο απένειμε  το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου στον Τούρκο δημοσιογράφο Ζέϊνεπ Οραλ, για τη συμβολή του  "στην προσέγγιση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία".


Γιατί όχι εκλογές;

Posted: 14 Jun 2011 03:06 PM PDT

Image Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί πλέον να αντέξει τους κλυδωνισμούς, έχει απαλλαγεί από το πολιτικό του έρμα και βυθίζεται μέσα στην γενική δυσαρέσκεια και τις φωνές του πλήθους στις πλατείες, ενώ οι καπεταναίοι του (υπουργοί) εύχονται μια ώρα ταχύτερα να τελειώσει το μαρτύριο…


Πυρά Κασιμάτη κατά της κυβέρνηση για το Μεσοπρόθεσμο

Posted: 14 Jun 2011 12:09 PM PDT

Image «Η κυβέρνηση θα κάνει πραγματικότητα τον Τιτανικό» δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γ. Κασιμάτης σε δηλώσεις του για το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πρόγραμμα που κατατέθηκε στη Βουλή.


Πανευρωπαϊκό φόρο στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές ζητούν Γάλλοι βουλευτές

Posted: 14 Jun 2011 10:39 AM PDT

Image Οι Γάλλοι βουλευτές υιοθέτησαν - σχεδόν ομόφωνα – απόφαση που πρότειναν από κοινού το Σοσιαλιστικό κόμμα στη Γαλλία κι οι Σοσιαλδημοκράτες στη Γερμανία, ζητώντας να εγκριθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο ένας φόρος στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές.


Ειδική έρευνα της Public Issue για τους «Αγανακτισμένους»

Posted: 13 Jun 2011 12:42 PM PDT

Image Έρευνα για λογαριασμό του ΣΚΑΙ πραγματοποίησε η Public Issue με θέμα τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων. Σύμφωνα με την έρευνα το 81% των πολιτών πιστεύει ότι οι συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων θα συνεχιστούν και το 52% ότι θα έχουν αποτέλεσμα. Το 13% θεωρεί ότι δεν θα συνεχιστούν και το 36% ότι δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Επίσης, το 31% δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στις συγκεντρώσεις και το 39% μάλλον όχι.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: