Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ιράκ: Ένοπλοι στο κυβερνείο στην Μπακούμπα


SKAI.gr: Ιράκ: Ένοπλοι στο κυβερνείο στην Μπακούμπα

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Ιράκ: Ένοπλοι στο κυβερνείο στην Μπακούμπα

Posted: 14 Jun 2011 01:26 AM PDT

Image Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 27 τραυματίστηκαν, όταν οπλισμένοι με αυτόματα όπλα, ισλαμιστές εισέβαλαν στον περίβολο του κυβερνείου, στην Μπακούμπα, 60 χιλ βορειοανατολικά της Βαγδάτης και περικύκλωσαν το κτίριο, λίγο μετά την έκρηξη δύο βομβών.


Εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές δέχεται ο Αν. Σαμαράς

Posted: 14 Jun 2011 12:44 AM PDT

Image Στο κόμμα εκτιμούν ότι διαφορετική στάση θα προκαλέσει σύγχυση για τις προθέσεις του κόμματος, ιδιαίτερα μετά τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν άνοδο στα ποσοστά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και φθορά της κυβέρνησης.


Το πρώτο «See the music» στο Μουσείο Μπενάκη

Posted: 13 Jun 2011 11:47 PM PDT

Image Μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα συναυλία με τίτλο «See The Music» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Ιουνίου στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη της Οδού Πειραιώς με ελεύθερη είσοδο. Πρόκειται για μία συναυλία σαν όλες τις άλλες, που όμως κωφοί και ακούοντες αλληλεπιδρούν και συμμετέχουν ισότιμα στη μουσική εμπειρία.


ΗΠΑ: Η Βουλή απαγορεύει τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων στη Λιβύη

Posted: 13 Jun 2011 11:29 PM PDT

Image Τροποποίηση που απαγορεύει τη χρηματοδότηση των αμερικανικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Λιβύη, υιοθέτησε τη Δευτέρα η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ. Επίσης, οι γερουσιαστές κατέθεσαν σχέδιο νόμου με το οποίο ζητούν από την κυβέρνηση να χρησιμοποιήσουν τις καταθέσεις του Καντάφι ως ανθρωπιστική βοήθεια προς τον λαό της Λιβύης.


Η Πρώτη Γραμμή σας ταξιδεύει στη Μύκονο!

Posted: 13 Jun 2011 11:10 PM PDT

Image Ένα ταξίδι για δύο άτομα στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Saint John, θα κερδίσει ένας τηλεθεατής της Πρώτης Γραμμής της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο τυχερός νικητής θα κερδίσει τρεις διανυκτερεύσεις σε sea view 2κλινο δωμάτιο με όλα τα γεύματα και τα ακτοπλοικά εισιτήρια για Μύκονο πληρωμένα για την περίοδο Ιουνίου έως 15 Ιουλίου και Σεπτεμβρίου.


«Φουντώνουν» οι αντιδράσεις για το μεσοπρόθεσμο

Posted: 14 Jun 2011 12:54 AM PDT

Image Σε απεργιακό κλοιό την Τετάρτη η χώρα καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει γενική απεργία. Νέο ραντεβού των αγανακτισμένων.  Αναλυτικά οι κινητοποιήσεις.


Μήνυμα ΕΕ προς Ερντογάν: Συνεχίστε τις μεταρρυθμίσεις

Posted: 13 Jun 2011 04:03 AM PDT

Image Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχάρη τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν για τη νίκη του στις εκλογές, εκφράζοντας την ελπίδα για νέες μεταρρυθμίσεις που θα δώσει ώθηση στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της γείτονος.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: