Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ζαν Κοκτώ: Ανθρώπινη Φωνή





SKAI.gr: Ζαν Κοκτώ: Ανθρώπινη Φωνή

Link to ΣΚΑΪ - Πολιτισμός

Ζαν Κοκτώ: Ανθρώπινη Φωνή

Posted: 23 Jun 2011 09:47 PM PDT

Image Ένα από τα πιο διάσημα έργα του Ζαν Κοκτώ αλλά και από τα σημαντικότερα του σύγχρονου γαλλικού δραματολογίου, είναι η Ανθρώπινη φωνή. Η παράσταση ανεβαίνει από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης και φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιάννη Ιορδανίδη.


ΕΜΣΤ Χωρίς Σύνορα...μια σειρά εκδηλώσεων

Posted: 23 Jun 2011 12:05 PM PDT

Image Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΜΣΤ Χωρίς Σύνορα, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους και παρουσιάζει μια σειρά εκδηλώσεων, σε συνεργασία με τη Μονάδα Απεξάρτησης 18 Άνω.


«Το Τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη

Posted: 23 Jun 2011 11:27 AM PDT

Image «Το Τάβλι» είναι μια γνήσια λαϊκή κωμωδία, μια σάτιρα της νεοελληνικής νοοτροπίας, με εκπληκτικούς διαλόγους, απίστευτα επίκαιρη, 39 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα. Πρωταγωνιστούν οι Νίκος Ορφανός και Κώστας Κάππας. Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Δευτέρα 11 Ιουλίου, Αριστοφάνους 34Β & Σαρρή, στην περιοχή του Ψυρρή.


Ο Χάρι Πότερ και σε ηλεκτρονική μορφή

Posted: 23 Jun 2011 06:04 AM PDT

Image Η συγγραφέας της διάσημης σειράς Χάρι Πότερ, J.K. Rowling, αποφάσισε να επιτρέψει την κυκλοφορία των βιβλίων της σε ηλεκτρονική μορφή...


Διαγωνισμός του EuroparlTV για νέους, δημιουργικούς σκηνοθέτες

Posted: 23 Jun 2011 04:27 AM PDT

Image Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλεί όλους τους πολίτες της ΕΕ να δημιουργήσουν ένα σύντομο και διασκεδαστικό viral βίντεο με θέμα "Πολυμορφία στην Ευρώπη".


Τον Σεπτέμβρη η Deluxe Edition του "Nevermind"

Posted: 23 Jun 2011 04:03 AM PDT

Image Η Deluxe Edition του θρυλικού "Nevermind" των Nirvana θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά και έμελλε να αλλάξει μια για πάντα την alternative μουσική.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Πολιτισμός
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: