Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Βλάβη στα ηλεκτρονικά συστήματα της United Airlines





SKAI.gr: Βλάβη στα ηλεκτρονικά συστήματα της United Airlines

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Βλάβη στα ηλεκτρονικά συστήματα της United Airlines

Posted: 18 Jun 2011 01:22 AM PDT

Image Καθηλωμένες παρέμειναν το βράδυ της Παρασκευής όλες οι πτήσεις της αμερικανικής αεροπορικής εταιρίας United Airlines, λόγω μιας βλάβης στα ηλεκτρονικά συστήματα. Δεν έχει γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί προκειμένου να ξαναξεκινήσουν τα αεροπλάνα.


Νοτιοκορεάτες στρατιώτες πυροβόλησαν αεροπλάνο από λάθος εκτίμηση

Posted: 18 Jun 2011 12:47 AM PDT

Image Τα πυρά νοτιοκορεατών στρατιωτών δέχθηκε ένα εμπορικό αεροπλάνο που πετούσε κοντά στα θαλάσσια σύνορα όπου επικρατεί ένταση με τη Βόρεια Κορέα, καθώς θεωρήθηκε λανθασμένα ότι επρόκειτο για ένα από τα μαχητικά αεριωθούμενα της Βόρειας Κορέας.


Ο Δαίμονας της Μαρίας Ευσταθιάδη στο Από Μηχανής Θέατρο

Posted: 18 Jun 2011 12:13 AM PDT

Image Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών 2011, από τις 23 έως τις 27 Ιουνίου θα πρωτοπαρουσιαστεί στο Από Μηχανής Θέατρο το τελευταίο έργο της Μαρίας Ευσταθιάδη Δαίμονας, Sostenuto assai cantabile το οποίο σκηνοθετεί και ερμηνεύει η Ρούλα Πατεράκη.


Ανεστάλη ο καθαρισμός του ραδιενεργού ύδατος στη Φουκουσίμα

Posted: 17 Jun 2011 11:53 PM PDT

Image Ανεστάλη, λίγες ώρες μετά την έναρξή της, η επιχείρηση καθαρισμού του ραδιενεργού ύδατος στον κατεστραμμένο πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, καθώς άρχισαν να αυξάνουν δραματικά τα επίπεδα ραδιενέργειας.


H Ελλάδα χρειάζεται φιλελεύθερη πολιτική

Posted: 17 Jun 2011 12:06 PM PDT

Image Η εποχή του πολιτικού συβαριτισμού, του υλιστικού ευδαιμονισμού και εκμαυλισμού των ψηφοφόρων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η περικοπή των αλόγιστων κρατικών δαπανών, των κομματικών προσλήψεων και οι ιδιωτικοποιήσεις είναι μονόδρομος.


Ο Λευκός Οίκος χαιρετίζει την αποφασιστικότητα του Γ. Παπανδρέου

Posted: 17 Jun 2011 12:03 PM PDT

Image Χαιρέτισε την αποφασιστικότητα του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, μετά το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης η οποία θα αναλάβει να χειριστεί το θέμα της κρίσης χρέους, ο Λευκός Οίκος. Ο εκπρόσωπος του Μπ. Ομπάμα σημείωσε ότι οι ΗΠΑ έχουν εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι θα καταφέρει να χειριστεί την κρίση.


Τον Μπαρόζο συναντά τη Δευτέρα ο Γ. Παπανδρέου

Posted: 17 Jun 2011 09:25 AM PDT

Image Ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου πρόκειται τη Δευτέρα το βράδυ να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Επιτροπής.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: