Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Ανακοινώθηκε ο νέος ηγέτης της αλ Κάιντα






SKAI.gr: Ανακοινώθηκε ο νέος ηγέτης της αλ Κάιντα

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Ανακοινώθηκε ο νέος ηγέτης της αλ Κάιντα

Posted: 16 Jun 2011 12:24 AM PDT

Image Ο επί χρόνια υπαρχηγός του Οσάμα μπιν Λάντεν, ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, είναι από σήμερα ο νέος ηγέτης της αλ Κάιντα, ανακοίνωσε η οργάνωση. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως η αλ Κάιντα δεσμεύεται να συνεχίσει υπό την αρχηγία του αλ Ζαουάχρι τον ιερό πόλεμο εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ.


Ετοιμόρροπος ο ναός – σύμβολο της Νέας Ζηλανδίας

Posted: 16 Jun 2011 12:17 AM PDT

Image Ο καθεδρικός ναός του Κράιστσερτς, σύμβολο της δεύτερης σε μέγεθος πόλης της Νέας Ζηλανδίας που επλήγη του τελευταίους μήνες από τους σεισμούς, είναι πολύ πιθανόν να κατεδαφιστεί, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.


Κομισιόν: Τυχόν χρεοκοπία θα οδηγήσει σε κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών

Posted: 15 Jun 2011 11:58 PM PDT

Image Ανησυχία για τις επιπτώσεις στην Ελλάδα αλλά και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, εάν υιοθετηθεί η γερμανική πρόταση για συμμετοχή ιδιωτών στο χρέος, εκφράζει η Κομισιόν.


Πανελλαδικές: Μέχρι τη Δευτέρα οι βαθμολογίες

Posted: 16 Jun 2011 12:34 AM PDT

Image Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουνίου θα έχουν ανακοινωθεί οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος. Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 28 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα μπορούν να συμπληρώνουν τα μηχανογραφικά τους.


Βομβαρδίζεται εκ νέου η κατοικία Καντάφι στην Τρίπολη

Posted: 15 Jun 2011 09:08 PM PDT

Image Στόχος νέων αεροπορικών επιδρομών του ΝΑΤΟ αποτέλεσε για ακόμα μία φορά το συγκρότημα μέσα στο οποίο βρίσκεται η κατοικία του συνταγματάρχη Καντάφι, στο κέντρο της Τρίπολης.


Στις 4 Ιουλίου η συζήτηση για την υπαγωγή του ΑLTER στο άρθρο 99

Posted: 15 Jun 2011 12:08 PM PDT

Image Στις 4 Ιουλίου η συζήτηση της αίτησης του τηλεοπτικού σταθμού ALTER για την υπαγωγή του στο καθεστώς του άρθρου 99. Η εκδίκαση της αίτησης αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής των δικαστικών υπαλλήλων στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ.


Καθαρίζουμε το δάσος του Μορτερό στη Νέα Ερυθραία

Posted: 15 Jun 2011 11:46 PM PDT

Image Το δάσος του Μορτερό βρίσκεται στα όρια της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης και είναι ένας αξιόλογος χώρος πρασίνου. O ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Δήμο Κηφισιάς οργανώνει δράση καθαρισμού στο δάσος, το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 10.00 το πρωί.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: