Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Καμπότζη: Ξεκίνησε η δίκη των Ερυθρών Χμερ στην Πνομ Πενχ






SKAI.gr: Καμπότζη: Ξεκίνησε η δίκη των Ερυθρών Χμερ στην Πνομ Πενχ

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Καμπότζη: Ξεκίνησε η δίκη των Ερυθρών Χμερ στην Πνομ Πενχ

Posted: 26 Jun 2011 11:29 PM PDT

Image Ξεκίνησε επίσημα στην Πνομ Πενχ ενώπιον του δικαστηρίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, η δίκη για γενοκτονία, τεσσάρων υψηλόβαθμων αξιωματούχων των Ερυθρών Χμερ που είναι ακόμα στη ζωή, τουλάχιστον μετά από 30 χρόνια από τότε που διαδραματίστηκαν τα γεγονότα. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, ηλικίας 79 έως 85 χρονών, βρίσκονται στο εδώλιο.


Μαίνεται η πυρκαγιά σε δασική έκταση την Ηγουμενίτσα

Posted: 26 Jun 2011 10:12 PM PDT

Image Μαίνεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην Ηγουμενίτσα. Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που ισχύει για τη Δευτέρα.


Ολυμπιακός: Μεταγραφική έκπληξη θέλει ο Μαρινάκης

Posted: 26 Jun 2011 09:41 PM PDT

Image Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αρκεί να βρεθεί ο παίκτης που θα ταιριάζει στα πλάνα του προπονητή και θα μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Πολύ ψηλά στη λίστα από το «πάνω ράφι» είναι το όνομα του Βραζιλιάνου Ντιέγκο,


ΗΠΑ και Ισραήλ κατηγορεί η Αίγυπτος για τη θρησκευτική ένταση

Posted: 26 Jun 2011 09:26 PM PDT

Image Ο αντιπρόεδρος της αιγυπτιακής κυβέρνησης υποστήριξε ότι η Ουάσιγκτον και το Τελ Αβίβ υποκινούν την θρησκευτική ένταση μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών στην Αίγυπτο. Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν το Σάββατο σε ταραχές μεταξύ των δύο θρησκευτικών κοινοτήτων.


Νέο πανό του ΠΑΜΕ στον Ιερό Βράχο

Posted: 27 Jun 2011 12:10 AM PDT

Image Πανό με το σύνθημα «Οι λαοί έχουν τη δύναμη δεν παραδίδονται ποτέ» στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα έχει αναρτήσει το ΠΑΜΕ στην Ακρόπολη. Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Πανεργατικό Μέτωπο έχει αναρτήσει πανό στην Ακρόπολη.


Βομβιστική επίθεση με δεκάδες νεκρούς στη Νότια Νιγηρία

Posted: 26 Jun 2011 08:57 PM PDT

Image Τουλάχιστον είκοσι πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία βομβιστική επίθεση σε κωμόπολη της βορειοανατολικής Νιγηρίας. Σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις των αρχών της χώρας, υπεύθυνοι για την επίθεση είναι μία ομάδα φονταμενταλιστών ισλαμιστών.


Το απεργιακό δελτίο για Τρίτη-Τετάρτη στα ΜΜΜ

Posted: 26 Jun 2011 11:54 AM PDT

Image Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός και τραμ την Τρίτη και την Τετάρτη. Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ να εξυπηρετούν μόνο τις γραμμές των Special Olympics. Το μέτρο δεν θα λειτουργήσει την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα έχει στάση εργασίας από τις 4 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.


Η Καμεράτα στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Posted: 22 Jun 2011 03:20 AM PDT

Image Επ' ευκαιρία της επετείου των δέκα ετών του Κέντρου Γαία και το Διεθνές Έτος Δασών 2011 το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας διοργανώνει τη Δευτέρα μια εορταστική εκδήλωση.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: