Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Απεβίωσε ο σαξοφωνίστας του Mπρους Σπρίνγκστιν, Κλάρενς Κλέμονς





SKAI.gr: Απεβίωσε ο σαξοφωνίστας του Mπρους Σπρίνγκστιν, Κλάρενς Κλέμονς

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Απεβίωσε ο σαξοφωνίστας του Mπρους Σπρίνγκστιν, Κλάρενς Κλέμονς

Posted: 19 Jun 2011 12:20 AM PDT

Image Ο Κλάρενς Κλέμονς, ο σαξοφωνίστας-βεντέτα του συγκροτήματος "E Street Band" που συνοδεύει τον Aμερικανό τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν, πέθανε έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, ανέφεραν χθες Σάββατο τα αμερικανικά ΜΜΕ.


Μπαν Κι Μουν: Ειρηνική λύση για τη Λιβύη

Posted: 19 Jun 2011 12:09 AM PDT

Image Διαδικασίας διαπραγματεύσεων ξεκίνησαν για τον τερματισμό της σύγκρουσης στη Λιβύη, όπως δήλωσε χθες ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν, έπειτα από σύνοδο με Ευρωπαίους και Αφρικανούς


Πολύ κοντά σε Φέισα ο Ολυμπιακός

Posted: 18 Jun 2011 06:57 AM PDT

Image Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε συμφωνία με την Παρτιζάν για την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα και αυτό που απομένει είναι να περάσει ο 23χρονος Σέρβος μέσος με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ώστε να αποδειχθεί ότι έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό στους χιαστούς που τον ταλαιπώρησε στην αρχή της σεζόν.


Νίκη για τα κορίτσια της Εθνικής

Posted: 18 Jun 2011 06:36 AM PDT

Image Η Εθνική μας ομάδα στο μπάσκετ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ, αφού στην πρεμιέρα για τον Δ΄ όμιλο, επικράτησε της Λετονίας με σκορ 67-57. Κορυφαίες για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν η Καλέντζου με 20 πόντους αλλά και η Μάλτση με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ.


Πρωτεΐνη από γενετικά τροποποιημένο φυτό στο αίμα εγκύων και εμβρύων

Posted: 18 Jun 2011 05:45 AM PDT

Image Ανησυχία προκαλεί το αποτέλεσμα έρευνας που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά, σύμφωνα με το οποίο ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά πρωτεΐνη από γενετικά τροποποιημένο φυτό στο αίμα εγκύων, καθώς και στο αίμα των εμβρύων τους.


Α. Παπαρήγα: Πιστωτές και οφειλέτες έχουν συμφωνήσει να γδάρουν τους λαούς

Posted: 18 Jun 2011 03:43 AM PDT

Image «Πιστωτές και οφειλέτες θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι έχοντας συμφωνήσει να γδάρουν τους λαούς, να γδάρουν τον ελληνικό λαό. Θα σκεφτούν μόνο το πως θα κατανείμουν της ζημιές και τα κέρδη», είπε μεταξύ άλλων η Αλέκα Παπαρήγα στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που έγινε στην Ομόνοια.


Νέες βολές Πάγκαλου κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Posted: 18 Jun 2011 04:45 AM PDT

Image «Κόμμα τραμπούκων» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση. Σχολιάζοντας τον αναβρασμό στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι σύσσωμη η ΚΟ στήριξε τον πρωθυπουργό και ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: