Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Τον Αύγουστο η αποστολή των σημειωμάτων για την εισφορά αλληλεγγύης






SKAI.gr: Τον Αύγουστο η αποστολή των σημειωμάτων για την εισφορά αλληλεγγύης

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Τον Αύγουστο η αποστολή των σημειωμάτων για την εισφορά αλληλεγγύης

Posted: 28 Jun 2011 09:59 PM PDT

Image Τον Αύγουστο ξεκινά η αποστολή των σημειωμάτων της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης στους φορολογούμενους με εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ.


Fiammifero από την ομάδα Oper(O) στο Μουσείο Μπενάκη

Posted: 28 Jun 2011 09:50 PM PDT

Image Fiammifero (=το σπίρτο) είναι ο τίτλος της νέας παράστασης της ομάδας Oper(O), που παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, 7, 8 & 10 Ιουλίου 2011. Οι Oper(O) συμπράττουν με νέους δημιουργούς, ηθοποιούς, μουσικούς και καλλιτέχνες στην πιο τολμηρή παραγωγή της ομάδας στην μέχρι τώρα πορεία της.


Νέες καταλήψεις πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά

Posted: 28 Jun 2011 09:31 PM PDT

Image Τους καταπέλτες των πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά για τις Κυκλάδες, έχουν καταλάβει μέλη των σωματείων ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ. Δεν αναμένεται να εκτελεστούν δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, ενώ πιθανότητα δε θα εκτελεστούν ούτε δρομολόγια για Βόρειο Αιγαίο, Δωδεκάνησα και Κρήτη.


Ιδιώτες στην είσπραξη φόρων;

Posted: 28 Jun 2011 09:57 PM PDT

Image Το ενδεχόμενο να αναθέσει σε ιδιώτες την είσπραξη φόρων μελετά η κυβέρνηση, καθώς εκτιμά ότι ο υφιστάμενος φοροεισπρακτικός μηχανισμός παραμένει σε σημαντικό βαθμό αναποτελεσματικός. Αν το εγχείρημα πετύχει θα αναλάβουν ενεργότερο ρόλο ως προς την συλλογή εσόδων.


Αίγυπτος: Διαδηλώσεις στην πλατεία Ταχρίρ

Posted: 28 Jun 2011 08:57 PM PDT

Image Χρήση δακρυγόνων έκανε η αιγυπτιακή αστυνομία προκειμένου να απωθήσει πολλές εκατοντάδες διαδηλωτών-κυρίως νεαρούς- που είχαν συγκεντρωθεί στη διάρκεια της νύχτας στην πλατεία Ταχρίρ. Κάποιοι διαδηλωτές πετούσαν πέτρες ζητώντας την πιο γρήγορη διεξαγωγή της δίκης πρώην ανώτερων κυβερνητικών αξιωματούχων.


Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Τσάβες με τον Κάστρο

Posted: 28 Jun 2011 07:54 PM PDT

Image Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας δημοσιοποίησε φωτογραφικό υλικό και βίντεο που παρουσιάζει τον Πρόεδρο Ούγκο Τσάβεζ να συνομιλεί με τον Φιντέλ Κάστρο, μετά από την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.


Απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ: «Παραλύει» για ένα 48ωρο η χώρα

Posted: 28 Jun 2011 09:35 PM PDT

Image Σε 48ωρη απεργία προχωρούν Τρίτη και Τετάρτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενώ δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει και το κίνημα των «Αγανακτισμένων». Δεν θα κινηθούν ΟΣΕ, ΗΣΑΠ, τραμ, τρόλεϊ και λεωφορεία, ενώ κανονικά θα λειτουργήσει το Μετρό. Προβλήματα σε λιμάνια, πτήσεις και νοσοκομεία.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: