Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Κόλπος Μεξικού: Η ΒΡ επιθυμεί να σταματήσει την καταβολή αποζημιώσεων





SKAI.gr: Κόλπος Μεξικού: Η ΒΡ επιθυμεί να σταματήσει την καταβολή αποζημιώσεων

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Κόλπος Μεξικού: Η ΒΡ επιθυμεί να σταματήσει την καταβολή αποζημιώσεων

Posted: 09 Jul 2011 12:53 AM PDT

Image Η ΒΡ, που ευθύνεται για τη μεγαλύτερη πετρελαιοκηλίδα στην αμερικανική ιστορία, δε θέλει πλέον να συνεχίσει να αποζημιώνει ορισμένα θύματα για πιθανές απώλειες στο μέλλον, υποστηρίζοντας ότι η οικονομία στην περιοχή του Κόλπου του Μεξικού ανακάμπτει.


Μαλαισία: Αποκλεισμένη πόλη η Κουάλα Λουμπούρ

Posted: 09 Jul 2011 12:45 AM PDT

Image Η μαλαισιανή αστυνομία συνέλαβε εκατοντάδες άτομα και απέκλεισε τμήματα της πρωτεύουσας στην προσπάθειά της να εμποδίσει χιλιάδες διαδηλωτές να πραγματοποιήσουν μαζική διαμαρτυρία κατά του πρωθυπουργού Νατζίμπ Ναζάκ.


Μάρκο Πάντελιτς: Θα τα δώσουμε όλα

Posted: 08 Jul 2011 11:20 PM PDT

Image Ο Σέρβος επιθετικός Μάρκο Πάντελις δήλωσε σίγουρος για την προσπάθεια που θα καταβάλουν αυτός και οι συμπαίκτες του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού σε Αυστρία και Ολλανδία. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναχώρησε το Σάββατο το πρωί για το Ζέεφελντ.


Απεβίωσε ο θρύλος του Buena Vista Social Cub Μανουέλ Γκαλμπάν

Posted: 08 Jul 2011 10:45 PM PDT

Image Ο Μανουέλ Γκαλμπάν, κιθαρίστας του κουβανέζικου μουσικού συγκροτήματος Buena Vista Social Club, πρώην μέλος του κουαρτέτου Los Zafiros, απεβίωσε στην Αβάνα την Πέμπτη.


Μέρκελ: Η Ελλάδα και η Πορτογαλία θα τα καταφέρουν

Posted: 08 Jul 2011 10:45 AM PDT

Image Τις συμφωνίες δανεισμού της Ελλάδας και της Πορτογαλίας υπερασπίστηκε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και προέβλεψε ότι και οι δυο χώρες-μέλη της ευρωζώνης θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις κρίσεις χρέους που αντιμετωπίζουν. Οι συμφωνίες στήριξης των οικονομιών της Ελλάδας και της Πορτογαλίας ελάχιστη στήριξη έχουν από τη γερμανική κοινή γνώμη. Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος από τους πιστωτές των δύο αυτών χωρών.


Ομπάμα: Ο ομοσπονδιακός δανεισμός «προσθέτει αβεβαιότητα» στον επιχειρηματικό τομέα

Posted: 08 Jul 2011 10:29 AM PDT

Image Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε στην Ουάσινγκτον ότι το ανώτατο όριο του ομοσπονδιακού δανεισμού, που έχει ήδη υπερκαλυφθεί, συντελεί στην αδυναμία της αμερικανικής οικονομίας, επειδή ακριβώς «προσθέτει αβεβαιότητα» στον επιχειρηματικό τομέα.


Το χρέος και πώς να το μειώσετε: Ένα σκληρό μάθημα ρεαλισμού από το Economist

Posted: 08 Jul 2011 06:55 AM PDT

Image Έναν συνοπτικό οδηγό που εξετάζει το πρόβλημα της υπερχρέωσης και τις πιθανές λύσεις συντάσσει το Economist, βασιζόμενο σε εδραιωμένες οικονομικές πρακτικές και παραδείγματα του παρελθόντος.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: