Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Τη Δευτέρα ενώπιον του δικαστηρίου ο Στρος Καν






SKAI.gr: Τη Δευτέρα ενώπιον του δικαστηρίου ο Στρος Καν

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Τη Δευτέρα ενώπιον του δικαστηρίου ο Στρος Καν

Posted: 16 Jul 2011 11:20 PM PDT

Image Για τη Δευτέρα έχει οριστεί η ακρόαση ενώπιον αμερικανικού δικαστηρίου για τον Ντομινίκ Στρος-Καν. Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, ο τέως επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα δηλώσει αθώος για όλες τις κατηγόριες.


Καντάφι: Δεν θα εγκαταλείψω ποτέ τη γη των προγόνων μου

Posted: 16 Jul 2011 10:46 PM PDT

Image Ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι ειρωνεύτηκε σήμερα τις διεθνείς εκκλήσεις, για την αποχώρησή του, και ορκίστηκε ότι δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη γη των «προγόνων» του. «Μου ζητούν να αποχωρήσω (από τη Λιβύη), είναι γελοίο. Εγώ δεν θα εγκαταλείψω τη γη των προγόνων μου, ούτε το λαό που θυσιάστηκε για μένα», δήλωσε ο Καντάφι, σε ομιλία του που μεταδιδόταν από μεγάφωνα σε χιλιάδες Λίβυους που είχαν συγκεντρωθεί στο προπύργιο του τη Ζαουίγια, 50 χλμ. δυτικά της Τρίπολης.


Alter: «Domino effect» σε διαφημιστικές και ΜΜΕ

Posted: 16 Jul 2011 12:27 PM PDT

Image Οι παράπλευρες απώλειες του Alter προβληματίζουν την αγορά μετά την δημοσιοποίηση των υπέρογκων οφειλών αλλά και την αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99. Συνολικά οι μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις του σταθμού, φτάνουν τα 163 εκατομμύρια ευρώ και οι βραχυπρόθεσμες τα 386. Τα συνολικά χρέη του σταθμού, ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ.


Ν. Ορφανός και Κ. Κάππας μιλούν για «Το Τάβλι» του Δ. Κεχαΐδη

Posted: 16 Jul 2011 10:13 AM PDT

Image Σε μια παραδοσιακή αυλή στην οδό Αρισταφάνους 34, στου Ψυρρή, ανεβαίνει το θεατρικό έργο «Το Τάβλι» με ήρωες τον Φώντα και τον Κόλλια. Οι ηθοποιοί Κώστας Κάππας και Νίκος Ορφανός μιλούν στο ΣΚΑΪ 100,3 για αυτούς τους δυο συμπαθητικούς «φτωχοδιάβολους», που φτιάχνουν μια ονειροπαγίδα όπου παγιδεύονται οι ίδιοι.


Χ. Κλίντον: Το στάτους κβο στην Κύπρο «δεν ωφελεί κανέναν»

Posted: 16 Jul 2011 09:45 AM PDT

Image Το στάτους κβο στην Κύπρο «δεν ωφελεί κανέναν», δήλωσε στην Κωνσταντινούπολη η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Χίλαρι Κλίντον. Όπως είπε «θέλουμε μία ομοσπονδία με δύο κοινότητες και δύο ζώνες, και θα το θέλαμε το συντομότερο δυνατόν». Την Κυριακή θα συναντηθεί με Κ. Παπούλια, Γ. Παπανδρέου, Στ. Λαμπρινίδη και Ευ. Βενιζέλο.


Nissan Micra 1.2: Mεγάλο πλεονέκτημα του η πολύ καλή οικονομία του

Posted: 16 Jul 2011 09:03 AM PDT

Image Tο νέο Micra είναι ένα συμπαθητικό, εύχρηστο και ευέλικτο αυτοκίνητο, ιδανικό για τις μετακινήσεις στην πόλη, με καλύτερους χώρους όμως από τις προηγούμενες γενιές και με ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά του να είναι η οικονομία. Mε τις σημερινές τιμές της βενζίνης προφανώς αποτελεί ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του ΣΚΑΪ στη Δροσιά, Θεσ/νίκη, Κεφαλονιά και Χίο

Posted: 16 Jul 2011 05:07 AM PDT

Image Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις καθαρισμού του ΣΚΑΪ στο δάσος Δροσιάς, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, στη Λάσση της Κεφαλονιάς και στη Χίο. Το επόμενο Σάββατο 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός στα Μελίσσια στην περιοχή που βρίσκεται στους πρόποδες της Πεντέλης, στο οικολογικό πάρκο Πέλλας, στη Ζάκυνθο και στην παράλια της Κουρούτας στην Ηλεία.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: