Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Νόμος είναι ...το δίκιο του Συγκλητικού





SKAI.gr: Νόμος είναι …το δίκιο του Συγκλητικού

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Νόμος είναι …το δίκιο του Συγκλητικού

Posted: 21 Jul 2011 12:09 AM PDT

Image Προς τι ο κλαυθμός και αλαλαγμός της Συγκλήτου; Απλούστατα, και αν ακόμη δεν είναι το καλύτερο δυνατό, το νομοσχέδιο έχει άρθρα που αποδυναμώνουν τον ρόλο της ακαδημαϊκής συντεχνίας, η οποία στο όνομα του αυτοδιοίκητου, λειτουργεί ως αυτονομημένος θύλακας, ου μην υπέρ του δικού της συμφέροντος αλλά και υπέρ του συμφέροντος των …γόνων της.


Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Posted: 20 Jul 2011 10:41 PM PDT

Image Στη Βουλή κατατίθεται σήμερα Πέμπτη το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση, ενώ την Κυριακή – σύμφωνα με πληροφορίες – θα διεξαχθεί έκτακτη σύνοδος των πρυτάνεων. Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ κάνε λόγο για συντριπτικό πλήγμα στη δημόσια και δωρεάν τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 Με κινητοποιήσεις απειλούν οι δάσκαλοι.


Για πιθανές νέες επιθέσεις της αλ Κάιντα προειδοποιεί η Ουάσινγκτον

Posted: 20 Jul 2011 09:59 PM PDT

Image Το αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας εξέδωσε προειδοποίηση προς τους χιλιάδες υπευθύνους των βιομηχανικών εγκαταστάσεων της χώρας για τον κίνδυνο επιθέσεων της αλ Κάιντα, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.


Τρέλαναν το κοινό οι Bon Jovi

Posted: 20 Jul 2011 08:47 PM PDT

Image Επί διόμιση ώρες το θρυλικό συγκρότημα Bon Jovi ξεσήκωνε το κοινό στη σκηνή του ΟΑΚΑ, με τους θεατές να ξεπερνούν τους 80.000. Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε το ελληνικό κοινό αρκετές φορές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως περίμεναν πολλά χρόνια γι' αυτήν τη συναυλία.


Στη δικαιοσύνη κατά της Αυριανής προσέφυγε ο Γιάννης Αλαφούζος

Posted: 20 Jul 2011 07:27 AM PDT

Image Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος, πρόεδρος του ομίλου ΣΚΑΪ, καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας ΑΥΡΙΑΝΗ και του Γεωργίου Κουρή για πρόσφατο δημοσίευμά τους.


Σκάνδαλο υποκλοπών: Μετανοεί αλλά δε ζητά συγγνώμη ο Κάμερον

Posted: 20 Jul 2011 06:12 AM PDT

Image Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της έκτακτης Κοινοβουλευτικής συζήτησης για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον παραδέχθηκε ότι κρίνοντας εκ των υστέρων δε θα προσελάμβανε ως σύμβουλο επικοινωνίας τον πρώην διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας News of the World, Άντι Κούλσον.


Bloomberg: Συζητούνται προτάσεις που απέρριψε η Γερμανία

Posted: 20 Jul 2011 05:24 AM PDT

Image Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εξετάζουν λύσεις που είχε απορρίψει η Γερμανία, στις οποίες περιλαμβάνεται η χρήση πιστωτικών ορίων με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης της κρίσης στην ευρωζώνη, αναφέρει πηγή του Bloomberg.


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: