Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Fwd: SKAI.gr: Η παραίτηση του αρχηγού της Σκότλαντ Γιαρντ αποδυναμώνει τον Ντ. Κάμερον





SKAI.gr: Η παραίτηση του αρχηγού της Σκότλαντ Γιαρντ αποδυναμώνει τον Ντ. Κάμερον

Link to ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις

Η παραίτηση του αρχηγού της Σκότλαντ Γιαρντ αποδυναμώνει τον Ντ. Κάμερον

Posted: 17 Jul 2011 10:40 PM PDT

Image Η παραίτηση του επικεφαλής της Σκότλαντ Γιαρντ σερ Πολ Στέφενσον, που κατηγορείται για την στάση του απέναντι στο σκάνδαλο των υποκλοπών, μπορεί να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, εκτιμά ο βρετανικός Τύπος.


Αποκαταστάθηκε το σύστημα στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Posted: 18 Jul 2011 12:28 AM PDT

Image Αποκαταστάθηκε πριν από λίγη ώρα το σύστημα στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, που είχε πέσει από το Σάββατο το απόγευμα. 
 


Χ. Κλίντον και Ευ. Βενιζέλος αποκλειστικά στους «Νέους Φακέλους»

Posted: 17 Jul 2011 08:58 PM PDT

Image Στη μοναδική συνέντευξη που παραχώρησε σε ελληνικό μέσο, η αμερικανίδα ΥΠΕΞ μιλάει για τους δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής και για το πώς πιστεύει ότι μπορεί η Ελλάδα να βγει από την οικονομική κρίση. Ακόμη, ο Ευ. Βενιζέλος στην πρώτη εφ' όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξή του μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.


Χ. Κλίντον: Το έθνος που εφηύρε τη δημοκρατία μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία

Posted: 17 Jul 2011 12:55 PM PDT

Image Τη θερμή συμπαράσταση της αμερικανικής κυβέρνησης τόσο «στο μέλλον της Ελλάδας» όσο και «στην προστασία του παρελθόντος της», έδωσε από το Μουσείο της Ακρόπολης η ΥΠΕΞ των ΗΠΑ. Τόνισε πως «το έθνος που έχτισε τον Παρθενώνα και εφηύρε τη δημοκρατία, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία». Αποκλειστική συνέντευξη στους Νέους Φακέλους.


«Τα μάγια της πεταλούδας» του Λόρκα από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Posted: 17 Jul 2011 09:34 AM PDT

Image Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων παρουσιάζει «Τα μάγια της πεταλούδας», το πρώτο θεατρικό έργο του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα στις 24 Ιουλίου στο θέατρο της ΕΗΜ και στη συνέχεια σε περιοδεία. Πρόκειται για μια αλληγορική ιστορία όπου η ποίηση κυριαρχεί τόσο στη μορφή όσο και στο περιεχόμενο.


H επιστροφή του Πεντρόσα

Posted: 17 Jul 2011 09:19 AM PDT

Image Στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην πίστα Σάχσενρινγκ, φιλοξενήθηκε ο εντυπωσιακός ένατος γύρος του πρωταθλήματος Moto GP. Τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν πανηγύρισε ο Ντάνι Πεντρόσα, δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή του στα γκριντ. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Χόρχε Λορένθο


Ο ΣΚΑΪ και η ΑΜΙΤΑ με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων δημιουργούν καλοκαιρινές οάσεις στην καρδιά της Αθήνας

Posted: 17 Jul 2011 03:15 AM PDT

Image Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την ΑΜΙΤΑ και την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων δημιουργούν καλοκαιρινές οάσεις στην καρδιά της Αθήνας, σε γειτονιές που τις έχει «σφραγίσει» η εγκατάλειψη. Πηγαίνουμε εκεί όπου χρειάζεται να δώσουμε ζωή με την παρουσία μας, καλώντας μικρούς και μεγάλους να μοιραστούν μαζί μας στιγμές καλού ελληνικού κινηματογράφου, κάτω από τ' αστέρια του αττικού ουρανού!


You are subscribed to email updates from ΣΚΑΪ - Κυριότερες Ειδήσεις
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

Δεν υπάρχουν σχόλια: